Šilkiniai vištienos kepsneliai
AUTORIUS:
Silva
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Autorius apie receptą: Sojos padažas su medumi ir prieskoniais mėsytę paverčia šilkine, kurios norisi daug, todėl geriau jos išsikepti šiek tiek daugiau, nei tikimasi suvalgyti - ypač jeigu tarp Sojos padažas su medumi ir prieskoniais mėsytę paverčia šilkine, kurios norisi daug, todėl geriau jos išsikepti šiek tiek daugiau, nei tikimasi suvalgyti - ypač jeigu tarp valgytojų yra vyriškių. (...daugiau) Silva
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
8 vienetai vištų šlaunelės
1 vienetas citrinos
1 saujelė prieskonių vištienai
3 valgomieji šaukštai sojos padažas
2 skiltelės česnakas
1 arbatinis šaukštelis medus
1 žiupsnelis druska
1 žiupsnelis pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Vištiena ištrinama sumalto česnako tyrele ir apšlakstoma išspaustomis citrinos sultimis. Rankomis gerai ją paminkyti.
2.
Sojos padažas sumaišomas su medumi ir išplakamas, kad medus ištirptų. Pridedama druskos bei pipirų, taip pat paukštienos prieskonių.
3.
Į šį marinatą sudedama vištiena. Palaikyti 45 minutes - 1 valandą.
4.
Pasimarinavusią vištieną sumauti ant iešmelių (medinius iešmelius reikėtų pusvalandžiui pamerkti į vandenį, kad kepant jie nepajuostų), suvynioti į foliją.
5.
Kepti ant grotelių, kelis kartus apverčiant.
6.
Baigiant kepti, iš folijos galima išvynioti, kad apskrustų, bet nepradėtų džiūti.
7.
Patiekti su švelniu pomidorų padažu ir daržovėmis. Skanaus.

Populiariausi receptai šią savaitę

Šilkiniai vištienos kepsneliai

Komentarai: 30
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Autoriaus žodis: Sojos padažas su medumi ir prieskoniais mėsytę paverčia šilkine, kurios norisi daug, todėl geriau jos išsikepti šiek tiek daugiau, nei tikimasi suvalgyti - ypač jeigu tarp ( ...daugiau ) Silva
Gaminimo eiga:
  1. Vištiena ištrinama sumalto česnako tyrele ir apšlakstoma išspaustomis citrinos sultimis. Rankomis gerai ją paminkyti.

  2. Sojos padažas sumaišomas su medumi ir išplakamas, kad medus ištirptų. Pridedama druskos bei pipirų, taip pat paukštienos prieskonių.

  3. Į šį marinatą sudedama vištiena. Palaikyti 45 minutes - 1 valandą.

  4. Pasimarinavusią vištieną sumauti ant iešmelių (medinius iešmelius reikėtų pusvalandžiui pamerkti į vandenį, kad kepant jie nepajuostų), suvynioti į foliją.

  5. Kepti ant grotelių, kelis kartus apverčiant.

  6. Baigiant kepti, iš folijos galima išvynioti, kad apskrustų, bet nepradėtų džiūti.

  7. Patiekti su švelniu pomidorų padažu ir daržovėmis. Skanaus.

Receptą atsiuntė Silva
Reklama:

Komentarai (30)


  • Onute 2016-07-11 12:06

    demesio verta ideja


  • laima 2016-07-11 11:34

    Liuks.


  • grupe 2016-07-11 11:06

    nemarinavome taip ilgai - uzteko 20 min... bet labai skaniai buvo, tik medaus ir sojos, man atrodo, reikia daugiau.


  • pink 2016-07-11 10:19


    Tikrisusisi ant groteliu irgi tinka taip kepti? Neissauses mesyte,?


  • alina 2016-07-11 10:05

    Rekomenduoju


  • Nerijus 2016-07-11 10:03

    Paprastair skanu, bet kita karta desiu daugiau cesnako


  • Neringa 2016-07-10 22:53

    Skanu!


  • 5 kaštonai 2016-07-10 19:49

    Skaniausi kada nors valgyti kepsneliai (Y)


  • Aida 2016-07-10 18:30

    Ai kaip gardžiai atrodo! Reiks išbandyti! :)


  • Jovita 2016-07-10 18:21

    Atrodo skaniai ;-) Reiks išbandyti!


Daugiau receptų