Silkės su citrina
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | silkė |
1 vienetas | citrinos |
1 vienetas | svogūnai |
0.5 stiklinės | aliejaus |
šiek tiek | prieskoniai (žuviai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Užpilas paruošiamas taip: aliejų sumaišome su citrinos sultimis, bei šaukštu žuvies prieskonių. Iš silkės išimame visus kaulus ir supjaustome norimais gabaliukais, bei dedame į silkinę. Ten pat dedame supjaustytus svogūnus. Galų gale užliejame užpilu ir paliekame pasimarinuoti keletui valandų.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Sūrio užkandis prie vyno
- Rūkyti lašiniai
- Vyšninių pomidorų užkandėlė
- Užkanda "Braškės"
- Piciukai
- Šventiniai nugarinės suktinukai
- Pikantiški krepšeliai su ikrais
- Tortilijų tortukas su tunu
- Grybukai po sniegu
- Sultingas Kebabas
- Suktinukai su sūriu ir kumpiu
- Lašišos ir agurko užkandis
- Sumuštinis ant salotos lapo
- Olgos šventinė silkutė
- Džiovinti kopūstai
- Užkandis su unguriu
- Įdaryti avokadai
- Labai skanūs sumuštiniai
- Vištienos tortas
- Apelsinai su ridikėliais
Silkės su citrina
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Silkė,
1 vienetas -
Citrinos,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Aliejus,
0.5 stiklinės - Prieskoniai, žuviai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Užpilas paruošiamas taip: aliejų sumaišome su citrinos sultimis, bei šaukštu žuvies prieskonių. Iš silkės išimame visus kaulus ir supjaustome norimais gabaliukais, bei dedame į silkinę. Ten pat dedame supjaustytus svogūnus. Galų gale užliejame užpilu ir paliekame pasimarinuoti keletui valandų.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...