Silkės padaže
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
1 stiklinė majonezas
2 stiklinės pienas
2 vienetai silkė
1 valgomasis šaukštas obuolių sultys
PARUOŠIMO BŪDAS:
Daugelio mėgstamas užkandis — silkė padaže. Silkė išskrodžiama ir, atsižvelgiant į jos kokybę, sūrumą, pamirkoma 3— 24 val. vandenyje, šaltoje arbatoje arba piene (arba iš pradžių vandenyje, vėliau piene).
Išmirkyta silkė nulupama, išimami kaulai ir ašakos, supjaustoma 1 cm pločio gabaliukais, sudedama į silkines ir užpilama padažu.

Padažas: Stiklinė majonezo, sumaišyto su šaukštu obuolių sulčių.

Galima naudoti ir kitus padažus:
Stiklinė majonezo, sumaišyto su 50 g juostelėmis supjaustytų marinuotų baravykų.

arba

Stiklinė majonezo, sumaišyto su smulkiai supjaustytų pomidorų.

Populiariausi receptai šią savaitę

Silkės padaže

Komentarai: 11
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Daugelio mėgstamas užkandis — silkė padaže. Silkė išskrodžiama ir, atsižvelgiant į jos kokybę, sūrumą, pamirkoma 3— 24 val. vandenyje, šaltoje arbatoje arba piene (arba iš pradžių vandenyje, vėliau piene).
Išmirkyta silkė nulupama, išimami kaulai ir ašakos, supjaustoma 1 cm pločio gabaliukais, sudedama į silkines ir užpilama padažu.

Padažas: Stiklinė majonezo, sumaišyto su šaukštu obuolių sulčių.

Galima naudoti ir kitus padažus:
Stiklinė majonezo, sumaišyto su 50 g juostelėmis supjaustytų marinuotų baravykų.

arba

Stiklinė majonezo, sumaišyto su smulkiai supjaustytų pomidorų.

Gairės: Užkandžiai
Reklama:

Komentarai (11)


Daugiau receptų