Šis padažas ypač skanus vasarą, kai valgome sviežias bulves. Jei skaičiuojate kalorijas, padažui ruošti naudokite natūralų jogurtą, arba 10 proc. riebumo grietinę, tačiau skaniausias padažas būtų naudojant riebesnę grietinę.
Supjaustykite silkę, agurklius, svogūnų laiškus, arba laukinius česnakus ir kiaušinius. Sumaišykite su grietine ir grūdėtąja varške. Patiekite su karštomis virtomis bulvėmis. Skanaus!
Silkės ir varškės padažas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
3 vienetai | agurkų (marinuoti) |
2 vienetai | kiaušiniai (virti) |
400 gramų | varškė (grūdėtoji) |
200 gramų | silkė (silpnai sūdta) |
500 gramų | grietinė |
šiek tiek | svogūnai (laiškai, arba laukiniai česnakai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Saldžiaaštris padažas
- Savas pomidorų padažas
- Šviežių grybų padažas
- Avinielis su sviestuotu krienu
- Krienų padažas
- Pievagrybių padažas
- Spanguolių ir obuolių padažas
- Vištienos kukuliai su aitriųjų paprikų mirkomuoju padažu
- Pikantiškas padažas
- Nektarinų salsa kepsniams
- Mango padažas
- Arvydo greipfrutų-alyvuogių padažas
- Kari padažas
- Grybų padažas
- Žaliasis padažas bulvėms
- Krienų padažas prie mėsos
- Guacamole
- Agurkų padažas
- Varškės padažas
- Aitriųjų paprikų CHIPOTLE majonezas
Silkės ir varškės padažas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Agurkai, marinuoti,
3 vienetai -
Kiaušiniai, virti,
2 vienetai -
Varškė, grūdėtoji,
400 gramų -
Silkė, silpnai sūdta,
200 gramų -
Grietinė,
500 gramų - Svogūnai, laiškai, arba laukiniai česnakai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šis padažas ypač skanus vasarą, kai valgome sviežias bulves. Jei skaičiuojate kalorijas, padažui ruošti naudokite natūralų jogurtą, arba 10 proc. riebumo grietinę, tačiau skaniausias padažas būtų naudojant riebesnę grietinę.
Supjaustykite silkę, agurklius, svogūnų laiškus, arba laukinius česnakus ir kiaušinius. Sumaišykite su grietine ir grūdėtąja varške. Patiekite su karštomis virtomis bulvėmis. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...