Silkės ir varškės padažas
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
3 vienetai agurkų (marinuoti)
2 vienetai kiaušiniai (virti)
400 gramų varškė (grūdėtoji)
200 gramų silkė (silpnai sūdta)
500 gramų grietinė
šiek tiek svogūnai (laiškai, arba laukiniai česnakai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Šis padažas ypač skanus vasarą, kai valgome sviežias bulves. Jei skaičiuojate kalorijas, padažui ruošti naudokite natūralų jogurtą, arba 10 proc. riebumo grietinę, tačiau skaniausias padažas būtų naudojant riebesnę grietinę.

Supjaustykite silkę, agurklius, svogūnų laiškus, arba laukinius česnakus ir kiaušinius. Sumaišykite su grietine ir grūdėtąja varške. Patiekite su karštomis virtomis bulvėmis. Skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

Silkės ir varškės padažas

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Šis padažas ypač skanus vasarą, kai valgome sviežias bulves. Jei skaičiuojate kalorijas, padažui ruošti naudokite natūralų jogurtą, arba 10 proc. riebumo grietinę, tačiau skaniausias padažas būtų naudojant riebesnę grietinę.

Supjaustykite silkę, agurklius, svogūnų laiškus, arba laukinius česnakus ir kiaušinius. Sumaišykite su grietine ir grūdėtąja varške. Patiekite su karštomis virtomis bulvėmis. Skanaus!

Reklama:

Komentarai (2)


Daugiau receptų