Majonezo gamyba: kiaušinių tryniai išsukami, po truputį pilant saulėgrąžų aliejų, padažui sutirštėjus, pilamas actas, pagardinama krapais ir druska.
Išverdamos daržovės pasūdytame vandenyje, atvėsinamos ir supjaustomos griežinėliais, po to formuojami apskritimai, kurie pamarinuojami aliejuje su trupučiu druskos. Silkė ir lašiša suformuojama apskritimais, viskas gražiai išdėliojama lėkštės pakraščiuose, į tarpus pilamas majonezas ir morkų kremas. Prie šio patiekalo tinka prancūziška duona.
Silkės ir lašišos užkandėlė su bulvėmis ir majonezo padažu
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
200 gramų | zigmo klasikinė silkės filė | |
200 gramų | zigmo šaltai rūkyta lašišos filė | |
100 gramų | bulvių (virtos) | |
50 gramų | morkos | |
100 gramų | paprika | |
100 gramų | burokėliai | |
2 vienetai | kiaušiniai ((tryniai)) | |
100 gramų | saulėgrąžų aliejus | |
10 gramų | vyno actas ((balto)) | |
šiek tiek | druska | |
20 gramų | krapai | |
Kremui: | ||
200 gramų | morkos | |
100 gramų | grietinėlės, 35% | |
100 gramų | sviestas | |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Naminė pica
- Zarangollo Murciano – ispaniškas cukinijos užkandis
- Girti čeburėkai
- Bulvių ir lašišos kukuliai
- Keptuvėje keptas varškės sūris
- Tortilijų suktinukai
- Kiaušiniai su špinatais ir feta sūriu
- Keptas sūris
- Karališki pusryčiai
- Sluoksniuotos tešlos suktinukai/bandelės "Gardumėlis"
- Aštrios krevetės grilyje
- Kiaušinienė su pomidorais ir paprikomis
- Česnakiniai šonkauliukai
- Pyragėliai su žuvimi
- Keptos krevetės
- Krevetės šoninės patale
- Vištos spurgos
- Žemaičių blynai su grybais
- Klasikinis kiaulienos šašlykas
- Brusketa
Silkės ir lašišos užkandėlė su bulvėmis ir majonezo padažu
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
ZIGMO Klasikinė silkės filė ,
200 gramų -
ZIGMO šaltai rūkyta lašišos filė,
200 gramų -
Bulvės, virtos,
100 gramų -
Morkos,
50 gramų -
Paprika,
100 gramų -
Burokėliai,
100 gramų -
Kiaušiniai, (tryniai),
2 vienetai -
Saulėgrąžų aliejus,
100 gramų -
Vyno actas, (balto),
10 gramų - Druska
-
Krapai,
20 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Morkos,
200 gramų -
Grietinėlė, 35%,
100 gramų -
Sviestas,
100 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Majonezo gamyba: kiaušinių tryniai išsukami, po truputį pilant saulėgrąžų aliejų, padažui sutirštėjus, pilamas actas, pagardinama krapais ir druska.
Išverdamos daržovės pasūdytame vandenyje, atvėsinamos ir supjaustomos griežinėliais, po to formuojami apskritimai, kurie pamarinuojami aliejuje su trupučiu druskos. Silkė ir lašiša suformuojama apskritimais, viskas gražiai išdėliojama lėkštės pakraščiuose, į tarpus pilamas majonezas ir morkų kremas. Prie šio patiekalo tinka prancūziška duona.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...