Silkės ir grybų užkandis
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
šiek tiek žalumynų
šiek tiek juodieji pipirai (malti)
1 vienetas silkė
1 sauja grybai (virti, džiovinti)
1 vienetas svogūnai
2 valgomieji šaukštai aliejaus
2 vienetai kiaušiniai (kietai virti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Silkę išdarinėjame ir sumalame. Iš paruoštos masės suformuojame kukulius.
Grybus ir pjaustytą svogūną apkepame aliejuje ir pagardiname pipirais.
Sudedame į silkinę, ant viršaus sudedame silkės kukulius.
Kiaušinių trynius perpjauname pusiau, o baltymus sukapojame.
Ant kiekvieno kukulio dedame po pusę trynio ir pabarstome baltymais.
Papuošiame žalumynais.
Skanaus :)

Populiariausi receptai šią savaitę

Silkės ir grybų užkandis

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Silkę išdarinėjame ir sumalame. Iš paruoštos masės suformuojame kukulius.
Grybus ir pjaustytą svogūną apkepame aliejuje ir pagardiname pipirais.
Sudedame į silkinę, ant viršaus sudedame silkės kukulius.
Kiaušinių trynius perpjauname pusiau, o baltymus sukapojame.
Ant kiekvieno kukulio dedame po pusę trynio ir pabarstome baltymais.
Papuošiame žalumynais.
Skanaus :)

Reklama:

Komentarai (2)


Daugiau receptų