Silkės iešmeliai su svogūnėliais, paprikomis ir grietinės padažu
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
600 gramų | silkė (ZIGMAS Kapitono marinuota filė ) |
8 riekės | duona (juoda, ruginė) |
100 gramų | grietinė |
10 gramų | žalumynų (jaunos) |
šiek tiek | druska |
16 vienetų | svogūnai (marinuoti) |
8 vienetai | pomidorai (vynuoginiai) |
1 vienetas | paprika |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Iš vienos silkės filė formuojamos trys juostos, kurios sluoksniuojant su pomidoriukais,svogūnėliais, paprika ir suveriamos ant iešmelio. Iešmelis dedamas ant paskrudintos juodos duonos riekelės, puošiama sūdyta grietine ir jaunomis žolelėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Baklažanų suktinukai
- Vištienos tortas
- Sveiki brokolių rutuliukai
- Duonelė su sviesto ir ridikėlių tepiniu
- Greitai įdaryti kiaušiniai
- Krabų lazdelėmis įdaryti kiaušiniai
- Vabaliukai
- Pingviniukai
- Antienos filė su traškučiais ir ožkos pieno sūriu
- Pomidorų užkandėlė su mocarela
- Sumuštiniai su gorgonzola ir figomis
- Varškės užtepėlė su prieskoniais
- Vyšninių pomidorų užkandėlė
- Baltoji trobelė
- Su sūriu ir pomidorais kepti baklažanai
- Mėsos duona
- Žėlė apelsino žievėje
- Suši
- Šokoladinės vynuogės
- Brinza su jogurtu ir ridikėliais
Silkės iešmeliai su svogūnėliais, paprikomis ir grietinės padažu
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Silkė, ZIGMAS Kapitono marinuota filė ,
600 gramų -
Duona, juoda, ruginė,
8 riekės -
Grietinė,
100 gramų -
Žalumynai, jaunos,
10 gramų - Druska
-
Svogūnai, marinuoti,
16 vienetų -
Pomidorai, vynuoginiai,
8 vienetai -
Paprika,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iš vienos silkės filė formuojamos trys juostos, kurios sluoksniuojant su pomidoriukais,svogūnėliais, paprika ir suveriamos ant iešmelio. Iešmelis dedamas ant paskrudintos juodos duonos riekelės, puošiama sūdyta grietine ir jaunomis žolelėmis.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...