Silkė su persikais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | silkė |
1 žiupsnelis | druska |
100 mililitrų | aliejaus |
1 žiupsnelis | cinamonas |
150 gramų | morkos |
500 gramų | svogūnai |
150 gramų | persikai (džiovinti) |
5 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
1 žiupsnelis | pipirai (juodieji) |
šiek tiek | citrinos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Persikus pavirti vieną minutę, nuvarvinti vandenį.
2.
Sutarkuotas morkas ir susmulkintus svogūnus troškinti aliejuje, sumesti pjaustytus persikus, dar kiek pakepinti. Sudėti druską, cinamoną, padažą ir troškinti dar kelias minutes. Nukėlus nuo ugnies, įlašinti citrinos sulčių, išmaišyti, palaukti, kol atvės ir užpilti ant smulkiais gabalėliais supjaustytos silkės. Ir vėl viską gerai išmaišome.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Silkės užkandelė
- Aštrūs ridikėliai žiemai (nevirti ir netroškinti)
- Bandelės iš batono
- Terrine kalakutienos ir vištienos
- Kepti sūrio sumuštiniai
- Skaniausia lešių užtepėlė
- Pusryčių užkandėlė
- Karšti sumuštiniai su morkomis
- Šventinė užkandėlė "Bokšteliai"
- Skanūs sumuštiniai
- Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
- Silkės užkandėlė
- Įdaryti pomidorai šventiniam stalui
- Spalvingi iešmeliai
- Vorų užkandėlė
- Sumuštinukai
- Brinza su jogurtu ir ridikėliais
- Šokoladiniai vaisiai
- Sultingas Kebabas
- Kiaušiniai, įdaryti šprotais
Silkė su persikais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Silkė,
500 gramų -
Druska,
1 žiupsnelis -
Aliejus,
100 mililitrų -
Cinamonas,
1 žiupsnelis -
Morkos,
150 gramų -
Svogūnai,
500 gramų -
Persikai, džiovinti,
150 gramų -
Pomidorų padažas,
5 valgomieji šaukštai -
Pipirai, juodieji,
1 žiupsnelis - Citrinos
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Persikus pavirti vieną minutę, nuvarvinti vandenį.
Sutarkuotas morkas ir susmulkintus svogūnus troškinti aliejuje, sumesti pjaustytus persikus, dar kiek pakepinti. Sudėti druską, cinamoną, padažą ir troškinti dar kelias minutes. Nukėlus nuo ugnies, įlašinti citrinos sulčių, išmaišyti, palaukti, kol atvės ir užpilti ant smulkiais gabalėliais supjaustytos silkės. Ir vėl viską gerai išmaišome.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...