Supjaustome kubeliais burokėlius, bulves ir silkę.
Vieną didelį svogūną arba du mažus supjaustome plonais griežinėliais.
Kubeliais taip pat supjaustome rūgštų obuolį.
Susmulkiname svogūnų laiškus.
Viską sumaišome, apšlakstome citrinos sultimis, apibarstome druska, pipirais ir išmaišome su aliejumi.

Silkė su burokėliais ir žirneliais
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
2 vienetai | burokėliai (virti) |
4 vienetai | bulvių (virtos) |
200 gramų | silkė |
1 vienetas | obuoliai |
1 vienetas | svogūnai (laiškai) |
200 gramų | žirniai (konservuoti) |
0.5 vieneto | citrinos |
4 vienetai | svogūnai (laiškai) |
4 valgomieji šaukštai | aliejaus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Salotėlės
-
Raugintų kopūstų mišrainė su obuoliais ir morkomis
-
Spalvingos salotos su jautiena
-
Burokėlių salotos su džiovintomis slyvomis
-
Tuno salotos stiklinėse
-
Vengriškos bulvių salotos
-
Pievagrybių mišrainė
-
Kumpio salotos krepšeliuose
-
Makaronų salotos su rūkytu kumpiu
-
Salotos su lašiša ir majonezo bei jogurto padažu
-
Kepenėlių mišrainė su grybais
-
Burokėlių salotos su varške
-
Arvydo avokadų-pomidorų salotos su parūkyta paprika
-
Salotos su vištiena
-
Burokėlių salotos su pupelėmis
-
Kalmarų ir graikinių riešutų salotos
-
Skaniausia mišrainė
-
Burokėlių ir krabų lazdelių mišrainė
-
Salotos su kalakuto krūtinėle
-
Mišrainė "Žiemos vakarui"
Silkė su burokėliais ir žirneliais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Burokėliai, virti,
2 vienetai -
Bulvės, virtos,
4 vienetai -
Silkė,
200 gramų -
Obuoliai,
1 vienetas -
Svogūnai, laiškai,
1 vienetas -
Žirniai, konservuoti,
200 gramų -
Citrinos,
0.5 vieneto -
Svogūnai, laiškai,
4 vienetai -
Aliejus,
4 valgomieji šaukštai - Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Supjaustome kubeliais burokėlius, bulves ir silkę.
Vieną didelį svogūną arba du mažus supjaustome plonais griežinėliais.
Kubeliais taip pat supjaustome rūgštų obuolį.
Susmulkiname svogūnų laiškus.
Viską sumaišome, apšlakstome citrinos sultimis, apibarstome druska, pipirais ir išmaišome su aliejumi.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Gintaras
2022-02-07 14:03
O kur žirneliai?
-
marija
2017-02-17 23:26
...
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...