Silkė prie alaus
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
INGREDIENTAI:
150 gramų silkė (filė, sūdyta)
30 gramų sūris (fermentinis)
120 gramų kvietiniai miltai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
150 g sūdytos silkės filė
30 g fermentinio sūrio
120 g miltų

Gaminimas:
Silkės filė ir sūrį permalti mėsmale, sudėti miltus, maltus pipirus ir dar kartą - per mėsmalę.
Išmaišyti, uždengti drėgnu rankšluosčiu ir palikti pastovėti 15-20 min.
Po to iškočioti iš gautos masės volelius, supjaustyti juos gabaliukais ir suformuoti rutuliukus.
Apibarstyti juos miltais (nedaug).
Kepti gruzdintuvėje, apibarstyti smulkia druska.
Vartoti su alumi :)

Silkė prie alaus

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

150 g sūdytos silkės filė
30 g fermentinio sūrio
120 g miltų

Gaminimas:
Silkės filė ir sūrį permalti mėsmale, sudėti miltus, maltus pipirus ir dar kartą - per mėsmalę.
Išmaišyti, uždengti drėgnu rankšluosčiu ir palikti pastovėti 15-20 min.
Po to iškočioti iš gautos masės volelius, supjaustyti juos gabaliukais ir suformuoti rutuliukus.
Apibarstyti juos miltais (nedaug).
Kepti gruzdintuvėje, apibarstyti smulkia druska.
Vartoti su alumi :)

Reklama:

Komentarai (2)


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...