150 g sūdytos silkės filė
30 g fermentinio sūrio
120 g miltų
Gaminimas:
Silkės filė ir sūrį permalti mėsmale, sudėti miltus, maltus pipirus ir dar kartą - per mėsmalę.
Išmaišyti, uždengti drėgnu rankšluosčiu ir palikti pastovėti 15-20 min.
Po to iškočioti iš gautos masės volelius, supjaustyti juos gabaliukais ir suformuoti rutuliukus.
Apibarstyti juos miltais (nedaug).
Kepti gruzdintuvėje, apibarstyti smulkia druska.
Vartoti su alumi :)
Silkė prie alaus
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
150 gramų | silkė (filė, sūdyta) |
30 gramų | sūris (fermentinis) |
120 gramų | kvietiniai miltai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Silkė prie alaus
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Silkė, filė, sūdyta,
150 gramų -
Sūris, fermentinis,
30 gramų -
Kvietiniai miltai,
120 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
150 g sūdytos silkės filė
30 g fermentinio sūrio
120 g miltų
Gaminimas:
Silkės filė ir sūrį permalti mėsmale, sudėti miltus, maltus pipirus ir dar kartą - per mėsmalę.
Išmaišyti, uždengti drėgnu rankšluosčiu ir palikti pastovėti 15-20 min.
Po to iškočioti iš gautos masės volelius, supjaustyti juos gabaliukais ir suformuoti rutuliukus.
Apibarstyti juos miltais (nedaug).
Kepti gruzdintuvėje, apibarstyti smulkia druska.
Vartoti su alumi :)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...