Silkė patale
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
4 valgomieji šaukštai majonezas
1 vienetas svogūnai
200 gramų silkė (filė)
2 vienetai obuoliai
2 vienetai kiaušiniai (išvirti)
2 vienetai bulvių (virtos)
šiek tiek druska
šiek tiek juodieji pipirai (malti)
1 arbatinis šaukštelis garstyčios
PARUOŠIMO BŪDAS:
Svogūnus supjaustyti, užpilti vandeniu ir virti apie 10 minučių ant silpnos ugnies. Vandens reikia tik tiek, kad apsemtų svogūnus ir jie nesviltų.

Silkės filė, nuluptų obuolių gabaliukus, kiaušinius, bulves ir virtą svogūną sumalti.

Į maltą masę įmaišyti prieskonių ir garstyčių. Viršų aptepti majonezu.
Silkių patalą apdėti svogūnų laiškais ir pomidoriukais.

Populiariausi receptai šią savaitę

Silkė patale

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Svogūnus supjaustyti, užpilti vandeniu ir virti apie 10 minučių ant silpnos ugnies. Vandens reikia tik tiek, kad apsemtų svogūnus ir jie nesviltų.

Silkės filė, nuluptų obuolių gabaliukus, kiaušinius, bulves ir virtą svogūną sumalti.

Į maltą masę įmaišyti prieskonių ir garstyčių. Viršų aptepti majonezu.
Silkių patalą apdėti svogūnų laiškais ir pomidoriukais.

Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų