Svogūnus supjaustyti, užpilti vandeniu ir virti apie 10 minučių ant silpnos ugnies. Vandens reikia tik tiek, kad apsemtų svogūnus ir jie nesviltų.
Silkės filė, nuluptų obuolių gabaliukus, kiaušinius, bulves ir virtą svogūną sumalti.
Į maltą masę įmaišyti prieskonių ir garstyčių. Viršų aptepti majonezu.
Silkių patalą apdėti svogūnų laiškais ir pomidoriukais.
Silkė patale
INGREDIENTAI:
4 valgomieji šaukštai | majonezas |
1 vienetas | svogūnai |
200 gramų | silkė (filė) |
2 vienetai | obuoliai |
2 vienetai | kiaušiniai (išvirti) |
2 vienetai | bulvių (virtos) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
1 arbatinis šaukštelis | garstyčios |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
- Omletas su kumpiu
- Pusryčių šulinėliai su šonine
- Dešriukai
- Šventinis lavašo vyniotinis
- Pikantiški sumuštiniai
- Silkių vyniotiniai
- Aluje virti vėžiai
- Naminiai čipsai su avokado padažu
- Aštrūs antienos kukuliukai
- Vištų sparneliai su medumi ir sojų padažu
- Sūrio piršteliai prie alaus
- Užkandis su avokadų kremu ir ZIGMO Italian Style silke
- Greitieji sūrio ir šoninės iešmeliai
- Įdarytas pomidoras
- Saldus užkandis
- Užkandžiai su faršu ir sūriu
- Galva
- Kiaušinienė pomidoruose
- Kepta duona - kitaip
- Bulvytės fri
Silkė patale
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Majonezas,
4 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Silkė, filė,
200 gramų -
Obuoliai,
2 vienetai -
Kiaušiniai, išvirti,
2 vienetai -
Bulvės, virtos,
2 vienetai - Druska
- Juodieji pipirai, malti
-
Garstyčios,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūnus supjaustyti, užpilti vandeniu ir virti apie 10 minučių ant silpnos ugnies. Vandens reikia tik tiek, kad apsemtų svogūnus ir jie nesviltų.
Silkės filė, nuluptų obuolių gabaliukus, kiaušinius, bulves ir virtą svogūną sumalti.
Į maltą masę įmaišyti prieskonių ir garstyčių. Viršų aptepti majonezu.
Silkių patalą apdėti svogūnų laiškais ir pomidoriukais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...