Silkė krienų padaže
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
150 gramų silkė (filė)
1 valgomasis šaukštas aliejaus
0.5 arbatinio šaukštelio kvietiniai miltai
3 valgomieji šaukštai grietinė
2 valgomieji šaukštai krienai
1 vienetas kiaušiniai (trinys)
šiek tiek cukrus
šiek tiek juodieji pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Silkės filė supjaustykite skersai juostelėmis, sudėkite į silkinę ir pabarstykite pipirais.
Padažui miltus pakepinkite aliejuje iki gelsvos spalvos, sudėkite krienus, grietinę ir 3 - 5 min. pakaitinkite. Po to suberkite cukrų ir sudėkite išsuktą trynį (įberkite į trynį truputį druskos). Jei reikia, į padažą pagal skonį įpilkite citrinos sulčių ar rūgšties. Padažą atvėsinkite ir užpilkite ant paruoštos silkės.

Populiariausi receptai šią savaitę

Silkė krienų padaže

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Silkės filė supjaustykite skersai juostelėmis, sudėkite į silkinę ir pabarstykite pipirais.
Padažui miltus pakepinkite aliejuje iki gelsvos spalvos, sudėkite krienus, grietinę ir 3 - 5 min. pakaitinkite. Po to suberkite cukrų ir sudėkite išsuktą trynį (įberkite į trynį truputį druskos). Jei reikia, į padažą pagal skonį įpilkite citrinos sulčių ar rūgšties. Padažą atvėsinkite ir užpilkite ant paruoštos silkės.

Gairės: Užkandžiai
Reklama:

Komentarai (3)


Daugiau receptų