Silkės filė supjaustykite skersai juostelėmis, sudėkite į silkinę ir pabarstykite pipirais.
Padažui miltus pakepinkite aliejuje iki gelsvos spalvos, sudėkite krienus, grietinę ir 3 - 5 min. pakaitinkite. Po to suberkite cukrų ir sudėkite išsuktą trynį (įberkite į trynį truputį druskos). Jei reikia, į padažą pagal skonį įpilkite citrinos sulčių ar rūgšties. Padažą atvėsinkite ir užpilkite ant paruoštos silkės.
Silkė krienų padaže
INGREDIENTAI:
150 gramų | silkė (filė) |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
0.5 arbatinio šaukštelio | kvietiniai miltai |
3 valgomieji šaukštai | grietinė |
2 valgomieji šaukštai | krienai |
1 vienetas | kiaušiniai (trinys) |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
- Aštrūs ridikėliai žiemai (nevirti ir netroškinti)
- Lašišos rafaelo
- Krepšeliai su grūdėta varške ir persikais
- Užkandis su vytinta jautiena
- Krevetėmis įdaryti pomidorai
- Marinuota silkė su paprika
- Šventiniai sūrio vėrinukai
- Meilės pica su Spelta
- Duona įdaryti pomidorai
- Skrebučiai su užtepėle
- Tortilijų suktinukai
- Silkė burokėlių patale
- Žuvies vyniotinis drebučiuose
- Mylimųjų pica
- Varškės ir duonos blynai
- Krevetės su pomidorais
- Pakepintos baltos duonos riekelės
- Pomidoriukai
- Silkės užkandėlė su pupelėmis ir daigintais kviečiais
- Austrės su lietuviškais obuoliais
Silkė krienų padaže
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Silkė, filė,
150 gramų -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Kvietiniai miltai,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Grietinė,
3 valgomieji šaukštai -
Krienai,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai, trinys,
1 vienetas - Cukrus
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Silkės filė supjaustykite skersai juostelėmis, sudėkite į silkinę ir pabarstykite pipirais.
Padažui miltus pakepinkite aliejuje iki gelsvos spalvos, sudėkite krienus, grietinę ir 3 - 5 min. pakaitinkite. Po to suberkite cukrų ir sudėkite išsuktą trynį (įberkite į trynį truputį druskos). Jei reikia, į padažą pagal skonį įpilkite citrinos sulčių ar rūgšties. Padažą atvėsinkite ir užpilkite ant paruoštos silkės.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...