Silkė japoniškai
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
4 vienetai silkė
šiek tiek druska
1 vienetas slyvos (geltonoji)
1 arbatinis šaukštelis kvietiniai miltai
1 arbatinis šaukštelis sojos padažas
2 arbatiniai šaukšteliai sakė
50 mililitrų vanduo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Silkes išvalyti, pamirkyti vandenyje kelias valandas ir sudėti į puodą. Slyvą supjaustyti ir sudėti į puodą, pripilti vandens, sakės, miltų, sojos padažo. Troškinti mažoje ugnyje. Išsitroškinus patiekti su ryžiais.

Populiariausi receptai šią savaitę

Silkė japoniškai

Komentarai: 4
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Silkes išvalyti, pamirkyti vandenyje kelias valandas ir sudėti į puodą. Slyvą supjaustyti ir sudėti į puodą, pripilti vandens, sakės, miltų, sojos padažo. Troškinti mažoje ugnyje. Išsitroškinus patiekti su ryžiais.

Reklama:

Komentarai (4)


Daugiau receptų