Silkė japoniškai
INGREDIENTAI:
4 vienetai | silkė |
šiek tiek | druska |
1 vienetas | slyvos (geltonoji) |
1 arbatinis šaukštelis | kvietiniai miltai |
1 arbatinis šaukštelis | sojos padažas |
2 arbatiniai šaukšteliai | sakė |
50 mililitrų | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Silkes išvalyti, pamirkyti vandenyje kelias valandas ir sudėti į puodą. Slyvą supjaustyti ir sudėti į puodą, pripilti vandens, sakės, miltų, sojos padažo. Troškinti mažoje ugnyje. Išsitroškinus patiekti su ryžiais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Bulvytės fri
- ZIGMO lašišos suktinukai su rikotos įdaru
- Vieno kąsnio sumuštinukai su silke
- Apelsinai su ridikėliais
- Krabų lazdelių kukuliai
- Įdarytas agurotis
- Skrebučiai su užtepėle
- Ispanijos omletas
- Svogūnai prie alaus
- Vyšninių pomidorų užkandėlė
- Kiaušininė piciukė keptuvėje
- Boquerones en vinagre (kilkė acte)
- Lašiša įdaryti kiaušiniai
- Gaivūs lavašo suktinukai
- Avokadas su varške
- Česnakiniai šonkauliukai
- Keksiukiniai pusryčiai
- Pikantiški krepšeliai
- Karališkos krevetės
- Migdolinės pelytės
Silkė japoniškai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Silkė,
4 vienetai - Druska
-
Slyvos, geltonoji,
1 vienetas -
Kvietiniai miltai,
1 arbatinis šaukštelis -
Sojos padažas,
1 arbatinis šaukštelis -
Sakė,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Vanduo,
50 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Silkes išvalyti, pamirkyti vandenyje kelias valandas ir sudėti į puodą. Slyvą supjaustyti ir sudėti į puodą, pripilti vandens, sakės, miltų, sojos padažo. Troškinti mažoje ugnyje. Išsitroškinus patiekti su ryžiais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...