Sicilietiška pica
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
300 gramų kvietiniai miltai
20 gramų mielės
1 stiklinė vanduo
2 valgomieji šaukštai aliejaus
šiek tiek taukai (kiaulių) (formai ištepti)
1 valgomasis šaukštas cukrus
šiek tiek druska
4 vienetai pomidorai
25 vienetai alyvuogių
2 valgomieji šaukštai kaparis
100 gramų sūris (fermentinis)
šiek tiek kvapieji pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Paruošti mielinę tešlą ir palikti valandai, kad pakiltų.
Pomidorus nuplikyti, nulupti, supjaustyti skiltelėmis, pašalinti sėklas.
Pakilusią tešlą iškočioti ir sudėti į išteptą taukais formą.
Paeiliui dėti pomidorus, alyvuoges be kauliukų ir nuplautus kaparius.
Picą pabarstyti prieskoniais ir sutarkuotu sūriu.
Kepti 20 min. karštoje orkaitėje.

Populiariausi receptai šią savaitę

Sicilietiška pica

Komentarai: 4
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Paruošti mielinę tešlą ir palikti valandai, kad pakiltų.
Pomidorus nuplikyti, nulupti, supjaustyti skiltelėmis, pašalinti sėklas.
Pakilusią tešlą iškočioti ir sudėti į išteptą taukais formą.
Paeiliui dėti pomidorus, alyvuoges be kauliukų ir nuplautus kaparius.
Picą pabarstyti prieskoniais ir sutarkuotu sūriu.
Kepti 20 min. karštoje orkaitėje.

Reklama:

Komentarai (4)


Daugiau receptų