Sibiro koldūnai
Porcijų skaičius:
12
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
3 stiklinės | kvietiniai miltai |
3 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | vanduo |
1.5 arbatinio šaukštelio | druska |
300 gramų | mėsa (malta) |
1 vienetas | svogūnai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Kad išlaikyti proporcijas naudokite tokios pat talpos stiklinę kaip miltams taip ir vandeniui
2.
Į didelį dubenį supilam miltus, sumaišome jas su druska. Į tą pačią stikline, (kuria matavote miltus) įmušame kiaušinius ir dapilame vandens iki stiklinės viršaus. Suplakame kiaušinius su vandenių bei išpilame viską į miltus. Išminkome tešlą. Tešlą paliekame ilsėtis 1-2 val.
3.
Įdarui: supjaustome svogūną arba sutarkuojame jį tarką, sumaišome su faršų. Viską pagardiname druska, pipirais. Suformuojame koldūnus. Iš mūsų turimos tešlos bei faršo kiekiaus gaunasi 100-120 vnt. Koldūnus verdame pasūdytame vandenį.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kaukazietiškas šašlykas
- Troškinta veršiena
- Vyne troškintas triušis
- Faršu įdarytos paprikos
- Kiaulienos karbonadai su krapų ir petražolių padažu
- Šašlykai vyno marinate
- Suadytas karbonadas
- Krepšiukai su faršu ir puria bulvių koše
- Kiaulienos kepsnys su morkomis ir sūriu
- Gardusis šašlykas majoneze
- Maltos mėsos kotletai su sūrio įdaru
- Faršo vyniotinis
- Mėsos duona
- Šašlykai su majonezu
- Kiaulienos karis
- Kotletai
- Mėsos kepsniukai su kumpio juostelėmis
- Šventinškai paruošta sprandinė
- Naminiai kotletukai
- Kiaulienos kepsniai su malta jautiena
Sibiro koldūnai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 12
-
Kvietiniai miltai,
3 stiklinės -
Kiaušiniai,
3 vienetai - Vanduo
-
Druska,
1.5 arbatinio šaukštelio -
Mėsa, malta,
300 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kad išlaikyti proporcijas naudokite tokios pat talpos stiklinę kaip miltams taip ir vandeniui
Į didelį dubenį supilam miltus, sumaišome jas su druska. Į tą pačią stikline, (kuria matavote miltus) įmušame kiaušinius ir dapilame vandens iki stiklinės viršaus. Suplakame kiaušinius su vandenių bei išpilame viską į miltus. Išminkome tešlą. Tešlą paliekame ilsėtis 1-2 val.
Įdarui: supjaustome svogūną arba sutarkuojame jį tarką, sumaišome su faršų. Viską pagardiname druska, pipirais. Suformuojame koldūnus. Iš mūsų turimos tešlos bei faršo kiekiaus gaunasi 100-120 vnt. Koldūnus verdame pasūdytame vandenį.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...