Šiaurietiška silkė
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
600 gramų silkė (sūdyta)
0.75 stiklinės pienas
2 vienetai obuoliai (mažiukai)
0.5 stiklinės pomidorų sultys
2 valgomieji šaukštai aliejaus
0.5 arbatinio šaukštelio mairūnas
šiek tiek cukrus
šiek tiek kvapieji pipirai
šiek tiek druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išmirkytą silkę nuvalyti, išimti kaulus ir 2-3 val. palaikyti piene.
Obuolius nulupti, išimti sėklalizdžius, perpjauti į 4 dalis, sumesti į indą su karštu aliejumi, įberti druskos, cukraus, pipirų, mairūno, pašlakstyti vandeniu ir keletą minučių troškinti ant mažos ugnies.
Nusausintą filė sudėti į indą, apdėlioti troškintais obuoliais, užpilti pomidorų sultimis, uždengti, 2-3 val. palaikyti šaldytuve.

Šiaurietiška silkė

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Išmirkytą silkę nuvalyti, išimti kaulus ir 2-3 val. palaikyti piene.
Obuolius nulupti, išimti sėklalizdžius, perpjauti į 4 dalis, sumesti į indą su karštu aliejumi, įberti druskos, cukraus, pipirų, mairūno, pašlakstyti vandeniu ir keletą minučių troškinti ant mažos ugnies.
Nusausintą filė sudėti į indą, apdėlioti troškintais obuoliais, užpilti pomidorų sultimis, uždengti, 2-3 val. palaikyti šaldytuve.

Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...