Sėlenų duona
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 stiklinė kvietiniai miltai
1 stiklinė sėlenos
0.66 stiklinės pienas (šiltas)
0.66 stiklinės vanduo (šiltas)
1 arbatinis šaukštelis cukrus
1 arbatinis šaukštelis druska
15 gramų mielės (šviežios)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Vandenį sumaišyti su pienu ir cukrumi. Mieles ištirpinkite šiame mišinyje. Sumaišykite miltus su sėlenomis, druska, pridėkite suminkštintą sviestą, supilkite mieles ir minkykite tešlą. Palikite šiltoje tešlą, kol apimtis padvigubės. Tešlą dėkite į kepimo formą ir kepkite 200 C laipsnių 1 valandą.

Populiariausi receptai šią savaitę

Sėlenų duona

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Vandenį sumaišyti su pienu ir cukrumi. Mieles ištirpinkite šiame mišinyje. Sumaišykite miltus su sėlenomis, druska, pridėkite suminkštintą sviestą, supilkite mieles ir minkykite tešlą. Palikite šiltoje tešlą, kol apimtis padvigubės. Tešlą dėkite į kepimo formą ir kepkite 200 C laipsnių 1 valandą.

Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų