
Selanska
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
4 vienetai | bulvių |
3 vienetai | svogūnai |
2 vienetai | morkos |
300 gramų | kiauliena |
100 gramų | margarinas |
1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
1 valgomasis šaukštas | pomidorų padažas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Bulvės supjaustomos kubiukais, morkos stambiai sutarkuojamos, svogūnai smulkiai sukapojami. Mėsa supjaustoma gabaliukais ir margarine su svogūnais pakepinama. Viskas dedama į paruoštą indą, užpilama pomidorų padažu, sumaišytu su pipirais ir druska, ir kepama orkaitėje 30 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Moliūgų ir ryžių apkepas
-
Kopūstų apkepas
-
Sluoksniuotas apkepas
-
Burokėlių lapkočių apkepas
-
Kepti brokoliai su omletu
-
Kopūstų apkepas
-
Žuvies apkepas su ryžiais ir daržovėmis
-
Daržovių ir mėsos apkepas
-
Rudeninis moliūgų ir grybų apkepas
-
Apkepas su vištiena, grybais ir brokoliais
-
Gelteklių apkepas su grybais
-
Daržovių ir bulvių apkepas
-
Suflė su žirneliais
-
Bulvių apkepas su šparagais
-
Daržovių ir mėsos apkepas
-
Apkepas "Vyras virtuvėje"
-
Žuvies ir daržovių apkepas
-
Cukinijų apkepas
-
Žiedinių kopūstų, bulvių ir mėsos apkepas
-
Moliūgų ir obuolių apkepas
Selanska
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Bulvės,
4 vienetai -
Svogūnai,
3 vienetai -
Morkos,
2 vienetai -
Kiauliena,
300 gramų -
Margarinas,
100 gramų -
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas -
Pomidorų padažas,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulvės supjaustomos kubiukais, morkos stambiai sutarkuojamos, svogūnai smulkiai sukapojami. Mėsa supjaustoma gabaliukais ir margarine su svogūnais pakepinama. Viskas dedama į paruoštą indą, užpilama pomidorų padažu, sumaišytu su pipirais ir druska, ir kepama orkaitėje 30 min.
Reklama:
Komentarai (7)
-
palikonis
2010-02-11 10:22
kai pradejau gamint atrode tragiskai :bloga:
kai pabaigiau :mmm:
paragavo chebra :ok: :jee:
-
Linksmute
2010-02-09 00:29
Gal kas bandete?Ar skanu?
-
jokubomama
2010-01-18 20:55
EISIU MEGINT,TIK SU VIRTOM BULVEM
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...