
Šeivamedžių grietinėlės putėsiai su žaliosiomis citrinomis
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 mililitrų | grietinėlės, 35% |
50 mililitrų | šeivamedžio uogos (koncentruotas žiedų gėrimas) |
95 gramai | želės cukrus „multi“ |
400 gramų | uogos (bet kokios) |
1 vienetas | citrinos (sultys ir žievelė) |
45 gramai | „dansukker“ cukranendrių cukrus „demerara“ |
2 arbatiniai šaukšteliai | „dansukker“ vanilinis cukrus su natūralia vanile |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Sumaišykite grietinėlę, šeivamedžių žiedų gėrimą ir želės cukrų prikaistuvyje ir pavirkite 30 sek. Išpilstykite į 4 stiklines ir dėkite į šaldytuvą, kad sustingtų. Nuplaukite ir atrinkite uogas. Sumaišykite jas su citrinos žievele, citrinų sultimis ir cukrumi. Gautą masę palikite pastovėti, kol būsite pasiruošę ją supilti į paruoštą grietinėlės desertą.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bananų skanėstas
-
Kokosiniai rutuliukai
-
Grietinėlės ir likerio “ POÉMA ” panna cotta (pagal Darių Dabrovolską)
-
Gaivus gardėsis "Avietėlė"
-
Šokoladiniai traškučiai
-
Kukurūzų skanėstas
-
Nekeptas varškės tortas
-
Braškių desertas per minutę
-
Varškės kremas su vaisiais
-
Melionų desertas
-
Pyragas „Sniegas“
-
Margas varškės desertas
-
Tortas "Velykinis sluoksniuotis"
-
Braškių putėsiai
-
Obuolių sriuba "Svorio netektis"
-
Šokoladinis desertas
-
Obuoliai šokolade
-
Arbūzų želė
-
Gervuogių musas
-
Vaisiniai ežiukai
Šeivamedžių grietinėlės putėsiai su žaliosiomis citrinomis
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Grietinėlė, 35%,
400 mililitrų -
Šeivamedžio uogos, koncentruotas žiedų gėrimas,
50 mililitrų -
Želės cukrus „Multi“,
95 gramai -
Uogos, bet kokios,
400 gramų -
Citrinos, sultys ir žievelė,
1 vienetas -
„Dansukker“ cukranendrių cukrus „Demerara“ ,
45 gramai -
„Dansukker“ vanilinis cukrus su natūralia vanile,
2 arbatiniai šaukšteliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sumaišykite grietinėlę, šeivamedžių žiedų gėrimą ir želės cukrų prikaistuvyje ir pavirkite 30 sek. Išpilstykite į 4 stiklines ir dėkite į šaldytuvą, kad sustingtų. Nuplaukite ir atrinkite uogas. Sumaišykite jas su citrinos žievele, citrinų sultimis ir cukrumi. Gautą masę palikite pastovėti, kol būsite pasiruošę ją supilti į paruoštą grietinėlės desertą.
Reklama:
Komentarai (4)
-
mantas
2016-01-05 00:19
Skaniai atrodo
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...