Šefo Luko mėsainis
AUTORIUS:
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai jautienos maltiniai (100 proc.) (BIOVELA, šaldytų)
1 valgomasis šaukštas bandelės (MANTINGA mėsainių (pora))
2 vienetai sūris („Cheddar“ (griežinėliai))
2 vienetai svogūnai (mėlynieji, vidutinio dydžio)
1 vienetas pomidorai
50 gramų cukrus
50 gramų balzaminis actas
1 valgomasis šaukštas aliejaus
šiek tiek salotos
šiek tiek padažas (kepsnių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Virtuvės meistro sukurtas jautienos ir karamelizuotų svogūnų derinys.
Pusžiedžiais supjaustykite svogūnus, sudėkite į smarkiai įkaitintą keptuvę, apliekite aliejumi, pakepkite 3 minutes. Tada supilkite cukrų ir Balzamiko actą. Dar 15 min. patroškinkite viską silpname karštyje.
2.
„Biovela“ jautienos maltinį iškepkite mėgstamu būdu: ant grilio, keptuvėje, orkaitėje arba kontaktinėje krosnelėje.
3.
Ant iškeptų maltinių uždėkite po sūrio lapelį.
4.
Bandelę patepkite padažu ir nuosekliai dėkite ingredientus: salotų lapus, jautienos maltinius, pomidoro žiedus, karamelizuotus svogūnus ir užvožkite bandelės viršutine dalimi.

Populiariausi receptai šią savaitę

Šefo Luko mėsainis

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Virtuvės meistro sukurtas jautienos ir karamelizuotų svogūnų derinys.
    Pusžiedžiais supjaustykite svogūnus, sudėkite į smarkiai įkaitintą keptuvę, apliekite aliejumi, pakepkite 3 minutes. Tada supilkite cukrų ir Balzamiko actą. Dar 15 min. patroškinkite viską silpname karštyje.

  2. „Biovela“ jautienos maltinį iškepkite mėgstamu būdu: ant grilio, keptuvėje, orkaitėje arba kontaktinėje krosnelėje.

  3. Ant iškeptų maltinių uždėkite po sūrio lapelį.

  4. Bandelę patepkite padažu ir nuosekliai dėkite ingredientus: salotų lapus, jautienos maltinius, pomidoro žiedus, karamelizuotus svogūnus ir užvožkite bandelės viršutine dalimi.

Reklama:

Komentarai (3)


Daugiau receptų