Virtuvės meistro sukurtas jautienos ir karamelizuotų svogūnų derinys.
Pusžiedžiais supjaustykite svogūnus, sudėkite į smarkiai įkaitintą keptuvę, apliekite aliejumi, pakepkite 3 minutes. Tada supilkite cukrų ir Balzamiko actą. Dar 15 min. patroškinkite viską silpname karštyje.
Šefo Luko mėsainis
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai | jautienos maltiniai (100 proc.) (BIOVELA, šaldytų) |
1 valgomasis šaukštas | bandelės (MANTINGA mėsainių (pora)) |
2 vienetai | sūris („Cheddar“ (griežinėliai)) |
2 vienetai | svogūnai (mėlynieji, vidutinio dydžio) |
1 vienetas | pomidorai |
50 gramų | cukrus |
50 gramų | balzaminis actas |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
šiek tiek | salotos |
šiek tiek | padažas (kepsnių) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
2.
„Biovela“ jautienos maltinį iškepkite mėgstamu būdu: ant grilio, keptuvėje, orkaitėje arba kontaktinėje krosnelėje.
3.
Ant iškeptų maltinių uždėkite po sūrio lapelį.
4.
Bandelę patepkite padažu ir nuosekliai dėkite ingredientus: salotų lapus, jautienos maltinius, pomidoro žiedus, karamelizuotus svogūnus ir užvožkite bandelės viršutine dalimi.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Tomo sveikuoliškas burgeris
- Slovakiški sumuštinukai
- Pusryčių skrebučiai
- Benedikto kiaušiniai su ZIGMO lašiša
- Skrudintos duonos sumuštiniai
- Tobulas mėsainis su jautienos maltiniu
- Karališki pusryčiai
- Gardūs dešrainiai
- Kepti sumuštiniai su varške ir bazilikais
- Gardūs sumuštiniai su ananasu
- Originalūs sumuštiniai
- Sūrio užkandis su totorišku padažu
- Pikantiški sumuštiniai
- Sumuštiniai su sūriu
- Keptos batono riekelės su medumi
- Tobulas burgeris
- Kepti sumuštiniai su avokadu
- Sumuštinukai su mozarelos sūriu
- Simo Jasaičio mėsainis
- Karšti sumuštiniai
Šefo Luko mėsainis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Jautienos maltiniai (100 proc.), BIOVELA, šaldytų,
2 vienetai -
Bandelės, MANTINGA mėsainių (pora),
1 valgomasis šaukštas -
Sūris, „Cheddar“ (griežinėliai),
2 vienetai -
Svogūnai, mėlynieji, vidutinio dydžio,
2 vienetai -
Pomidorai,
1 vienetas -
Cukrus,
50 gramų -
Balzaminis actas,
50 gramų -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas - Salotos
- Padažas, kepsnių
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Virtuvės meistro sukurtas jautienos ir karamelizuotų svogūnų derinys.
Pusžiedžiais supjaustykite svogūnus, sudėkite į smarkiai įkaitintą keptuvę, apliekite aliejumi, pakepkite 3 minutes. Tada supilkite cukrų ir Balzamiko actą. Dar 15 min. patroškinkite viską silpname karštyje.„Biovela“ jautienos maltinį iškepkite mėgstamu būdu: ant grilio, keptuvėje, orkaitėje arba kontaktinėje krosnelėje.
Ant iškeptų maltinių uždėkite po sūrio lapelį.
Bandelę patepkite padažu ir nuosekliai dėkite ingredientus: salotų lapus, jautienos maltinius, pomidoro žiedus, karamelizuotus svogūnus ir užvožkite bandelės viršutine dalimi.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...