Sedulos vaisių drebučiai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 litras | sedula (sultys) |
800 gramų | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Imti pernokusius minkštus geltonžiedės sedulos vaisius, juos sumaigyti šaukštu ir išimti kauliukus. Masę sudėti į emaliuotą indą, įpilti vandens tiek, kad apsemtų, ir virti ant silpnos ugnies, kol suminkštės. Iš apvirtų vaisių per marlę išspausti sultis, įdėti cukraus (800 g 1 L sulčių) ir baigti virti. Karštus drebučius išpilstyti į sterilius stiklainius, hermetiškai uždaryti ir ataušinti.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Juodųjų serbentų drebučiai
- Šaltalankio sultys
- Cukinijų- ananasų konservai
- Aštrūs marinuoti moliūgai
- Aštrūs rauginti agurkai
- Rabarbarų uogienė
- Erškėtrožių uogienė
- Marinuotos šparaginės pupelės
- Juodųjų serbentų kompotas
- Aviečių ir baltųjų serbentų uogienė
- Paprasta vyšnių uogienė
- Pikantiški pomidorai su cinamonu
- Šaldyti grybai
- Lietuviška obuolienė
- Marinuoti agrastai
- Baklažanų ikrai žiemai
- Rabarbarų tyrė
- Konservuotos paprikos
- Konservuotas vyšnių kompotas
- Konservuota agurkų mišrainė
Sedulos vaisių drebučiai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sedula, sultys,
1 litras -
Cukrus,
800 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Imti pernokusius minkštus geltonžiedės sedulos vaisius, juos sumaigyti šaukštu ir išimti kauliukus. Masę sudėti į emaliuotą indą, įpilti vandens tiek, kad apsemtų, ir virti ant silpnos ugnies, kol suminkštės. Iš apvirtų vaisių per marlę išspausti sultis, įdėti cukraus (800 g 1 L sulčių) ir baigti virti. Karštus drebučius išpilstyti į sterilius stiklainius, hermetiškai uždaryti ir ataušinti.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Natalija
2015-09-25 22:27
nu ne išeina jokie drebučiai,išeina tyrele ir viskas!
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...