Savas pomidorų padažas
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 stiklinė sultinys
0.5 stiklinės grietinė
4 valgomieji šaukštai pomidorų padažas
0.5 valgomojo šaukšto kvietiniai miltai
1.5 valgomojo šaukšto sviestas
1 vienetas svogūnai
1 vienetas petražolės
1 vienetas morkos
šiek tiek druska
šiek tiek cukrus
šiek tiek juodieji pipirai
šiek tiek citrinos rūgštis
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Prieskoninės daržovės supjaustomos ir pakepinamos. Įpilamas pomidorų padažas ir troškinama. Miltai pakepinami svieste, atskiedžiami sultiniu ir 30 min. virinami. Daržovės sudedamos į virintus miltus, įberiama prieskonių ir apie 20 min. verdama. Vėliau masė ištrinama pro sietelį ir užvirinama. Padažas gardinamas grietine, cukrumi, druska, citrinos rūgštimi.
Padažą galima gaminti ir be grietinės. Padažas tinka prie mėsos maltinių, daržovių, makaronų ir kitų patiekalų.

Populiariausi receptai šią savaitę

Savas pomidorų padažas

Komentarai: 5
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Prieskoninės daržovės supjaustomos ir pakepinamos. Įpilamas pomidorų padažas ir troškinama. Miltai pakepinami svieste, atskiedžiami sultiniu ir 30 min. virinami. Daržovės sudedamos į virintus miltus, įberiama prieskonių ir apie 20 min. verdama. Vėliau masė ištrinama pro sietelį ir užvirinama. Padažas gardinamas grietine, cukrumi, druska, citrinos rūgštimi.
Padažą galima gaminti ir be grietinės. Padažas tinka prie mėsos maltinių, daržovių, makaronų ir kitų patiekalų.

Reklama:

Komentarai (5)


Daugiau receptų