Sausainiukai per mėsmalę
AUTORIUS:
Ramunė Matulienė
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
200 gramų sviestas
2 valgomieji šaukštai kiaušiniai ((tryniai))
1 stiklinė cukrus
4 valgomieji šaukštai majonezas
1 arbatinis šaukštelis kepimo milteliai
šiek tiek miltai ((tiek kad tešlą susiminkytų))
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Sviestą ištirpinti, atvėsinti. Trynius ištrinti su puse cukraus, grietinę ir majonezą sudėti į trynius, supilti sviestą, likusį cukrų. Tada berti miltus. Minkyti kol nelips prie rankų, suformuoti rutulį, dėti į šaldytuvą 2-3 val.
2.
Išsitraukti mėsmalę, primontuoti formelę ir sukti, sukti, sukti......
3.
Kepti įkaitintoje iki 190-200°C temperatūros orkaitėje, kol gražiai lengvai paruduos.

Sausainiukai per mėsmalę

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 10
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Sviestą ištirpinti, atvėsinti. Trynius ištrinti su puse cukraus, grietinę ir majonezą sudėti į trynius, supilti sviestą, likusį cukrų. Tada berti miltus. Minkyti kol nelips prie rankų, suformuoti rutulį, dėti į šaldytuvą 2-3 val.

  2. Išsitraukti mėsmalę, primontuoti formelę ir sukti, sukti, sukti......

  3. Kepti įkaitintoje iki 190-200°C temperatūros orkaitėje, kol gražiai lengvai paruduos.

Receptą atsiuntė Ramunė Matulienė
Reklama:

Komentarai (3)


  • ... 2016-10-15 18:34

    miltai tiek kad tesla suminkitu ?????? dar tokio recepto nebuvau maciusi :D vejai, siaubas kazkoks, jeigu zmones negali normaliai parasyti technologines korteles geriau isvis nerasytu ....


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...