Puiki kalėdinė dovana! Stiklainis, virvutė - atvirutė gavėjui.
Į stiklainį sluoksniais sudėkite visus produktus. Pirmiausia berkite miltus, kepimo miltelius ir vanilinį cukrų. Tada cukraus ir avižinių dribsnių sluoksnį, o galiausiai – pagardus.
Nurodymai gavėjui ant atvirutės:
Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C temperatūros. Išplakite 225 g sviesto ir 1 didelį kiaušinį, iki mišinys taps šviesus ir purus.
Suberkite stiklainio turinį ir išminkykite tešlą. Suformuokite tešlos kamuoliukus ir sudėkite juos ant kepimo popieriaus lengvai paspausdami. Kepkite 10–15 minučių ant vidurinės orkaitės lentynėlės arba kol pagels kraštai. Baigę padėkite ant grotelių ataušti.
Skanaus!
Sausainių mišinys stiklainyje
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
150 gramų | kvietiniai miltai | |
2.5 arbatinio šaukštelio | kepimo milteliai | |
2.5 arbatinio šaukštelio | „dansukker“ vanilinis cukrus su natūralia vanile | |
225 gramai | „dansukker“ cukranendrių cukrus „demerara“ | |
75 gramai | avižinių dribsnių | |
Pagardui: | ||
30 gramų | uogos (mėlynės ir spanguolės (džiovintos)) | |
45 gramai | šokoladas (baltas) | |
45 gramai | šokoladas (juodas, kapotas) | |
30 gramų | razinos | |
1 arbatinis šaukštelis | cinamonas (maltas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Ledai vafliuose
- Vanilės ir apelsinų skonio kanelės
- Slyvų putėsiai su kiaušiniais
- Kriaušės tešloje
- Margas varškės desertas
- Bananų skanėstas
- Šokoladinė suflė mamai
- Gardūs braškiniai ledai
- 3D gėlės želėje
- Maskarponinė želė su vaisiais
- Obuolių sriuba "Svorio netektis"
- Lukos želė tortas
- Želė su trešnemis ir persikais
- Skanus želė ir šokolado desertas
- Naujametinis šampano šerbetas
- Ledų ir bananų kokteilis
- Obuolių tortas su varške
- Nekeptas varškės tortas
- Avietinė pasaka
- Raudonųjų serbentų fantazija
Sausainių mišinys stiklainyje
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Kvietiniai miltai,
150 gramų -
Kepimo milteliai,
2.5 arbatinio šaukštelio -
„Dansukker“ vanilinis cukrus su natūralia vanile,
2.5 arbatinio šaukštelio -
„Dansukker“ cukranendrių cukrus „Demerara“ ,
225 gramai -
Avižiniai dribsniai,
75 gramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Uogos, mėlynės ir spanguolės (džiovintos),
30 gramų -
Šokoladas, baltas,
45 gramai -
Šokoladas, juodas, kapotas,
45 gramai -
Razinos,
30 gramų -
Cinamonas, maltas,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Puiki kalėdinė dovana! Stiklainis, virvutė - atvirutė gavėjui.
Į stiklainį sluoksniais sudėkite visus produktus. Pirmiausia berkite miltus, kepimo miltelius ir vanilinį cukrų. Tada cukraus ir avižinių dribsnių sluoksnį, o galiausiai – pagardus.
Nurodymai gavėjui ant atvirutės:
Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C temperatūros. Išplakite 225 g sviesto ir 1 didelį kiaušinį, iki mišinys taps šviesus ir purus.
Suberkite stiklainio turinį ir išminkykite tešlą. Suformuokite tešlos kamuoliukus ir sudėkite juos ant kepimo popieriaus lengvai paspausdami. Kepkite 10–15 minučių ant vidurinės orkaitės lentynėlės arba kol pagels kraštai. Baigę padėkite ant grotelių ataušti.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...