Sausainis "Imbiero stiprybė"
INGREDIENTAI:
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
1 valgomasis šaukštas | imbieras (maltas) |
1 arbatinis šaukštelis | muskatas |
1 arbatinis šaukštelis | gvazdikėliai |
1 arbatinis šaukštelis | cinamonas |
200 gramų | sviestas |
400 gramų | medus |
2 vienetai | kiaušiniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kambario temperatūros sviestą sukapojame peiliu, tada jį užpilame išlydytu medumi ir mikseriu plakame iki vientisos masės. Jeigu norite saldžiau, galima įberti kelis šaukštus cukraus, taip pat beriame vanilinį cukrų. Po vieną įmušame kiaušinius ir plakame. Beriame visus prieskonius, įsijojame miltus ir pradedame minkyti tešlą. Iš jos išspaudžiame norimo formos sausainiukus, juos kepame 200 C apie 10-12 min. Pabarstome cukraus pudra. Skanaus!
Sausainis "Imbiero stiprybė"
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Imbieras, maltas,
1 valgomasis šaukštas -
Muskatas,
1 arbatinis šaukštelis -
Gvazdikėliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Cinamonas,
1 arbatinis šaukštelis -
Sviestas,
200 gramų -
Medus,
400 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kambario temperatūros sviestą sukapojame peiliu, tada jį užpilame išlydytu medumi ir mikseriu plakame iki vientisos masės. Jeigu norite saldžiau, galima įberti kelis šaukštus cukraus, taip pat beriame vanilinį cukrų. Po vieną įmušame kiaušinius ir plakame. Beriame visus prieskonius, įsijojame miltus ir pradedame minkyti tešlą. Iš jos išspaudžiame norimo formos sausainiukus, juos kepame 200 C apie 10-12 min. Pabarstome cukraus pudra. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...