Sausainiai su uogiene
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
400 gramų | miltai | |
250 gramų | sviestas | |
2 vienetai | kiaušiniai | |
5 valgomieji šaukštai | cukrus | |
Aptepimui: | ||
šiek tiek | uogienė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Kiaušinius išplakti su cukrumis.
2.
Sviestą ištirpinti, šiek tiek atvėsinti ir supilti į kiaušinių masę. Išplakti.
3.
Po truputį įmaišyti miltus. Kai masė taps labai tiršta, suberti likusius miltus ir išminkyti tešlą. Palikti šaltai pusvalandžiui.
4.
Iš tešlos formuoti norimos formos sausainius.
5.
Kepti iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, 20 - 30 minučių, kol paruduos.
6.
Iškepusius puošti uogiene.
Populiariausi receptai šią savaitę
- „Torketti“
- Dribsnių sausainiai
- Arbatiniai sausainiai
- Meilės sausainiai
- Sausainiai „Kalėdų eglutės“
- Graikinių riešutų sausainiai
- Trys muškietininkai - sausainiukai
- Seniai besmegeniai
- Kokosiniai sausainiai
- Sviestiniai sausainiai su levandomis
- Sausainiai "Šypsenėlės"
- Susuktukai su moliūgu
- Kalėdiniai meduoliai
- Trapios tešlos sausainiai
- Apelsininiai sausainiukai
- Austriški kalėdiniai sausainukai
- Kamelijos skanėstas
- Sezamo sausainiai
- Greitas sausaininis pyragas
- Sausainiai su šokolado gabaliukais
Sausainiai su uogiene
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Miltai,
400 gramų -
Sviestas,
250 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Cukrus,
5 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Uogienė
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gabrielė
Gaminimo eiga:
Kiaušinius išplakti su cukrumis.
Sviestą ištirpinti, šiek tiek atvėsinti ir supilti į kiaušinių masę. Išplakti.
Po truputį įmaišyti miltus. Kai masė taps labai tiršta, suberti likusius miltus ir išminkyti tešlą. Palikti šaltai pusvalandžiui.
Iš tešlos formuoti norimos formos sausainius.
Kepti iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, 20 - 30 minučių, kol paruduos.
Iškepusius puošti uogiene.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...