Orkaitę įkaitinti iki 180 C.
Sviestą ištirpinti, sumaišyti su cukrumi ir medumi (jei medus sukietėjęs, jį pašildyti, kol suskystės).
Sausainiai su sėklomis “Sveikuoliai”
Porcijų skaičius:
24
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 24
140 gramų | avižinių dribsnių |
140 gramų | miltai |
50 gramų | saulėgrąžos |
50 gūželių | moliūgų sėklos |
50 gramų | sezamas |
50 gramų | linų sėmenys |
50 gramų | kokoso drožlės |
100 gramų | medus |
120 gramų | sviestas |
100 gramų | cukrus |
1 žiupsnelis | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
2.
Kitame dubenyje sumaišyti visas sėklas, kokosų drožles, dribsnius ir miltus.
Įmaišyti skystą masę.
Dėti į kepimo popieriumi išklotą skardą po mažą rutuliuką.
Kepti 12 - 15 minučių, kol gražiai paruduos.
Skanaus!
Įmaišyti skystą masę.
Dėti į kepimo popieriumi išklotą skardą po mažą rutuliuką.
Kepti 12 - 15 minučių, kol gražiai paruduos.
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- „Torketti“
- Dribsnių sausainiai
- Arbatiniai sausainiai
- Meilės sausainiai
- Sausainiai „Kalėdų eglutės“
- Graikinių riešutų sausainiai
- Trys muškietininkai - sausainiukai
- Seniai besmegeniai
- Kokosiniai sausainiai
- Sviestiniai sausainiai su levandomis
- Sausainiai "Šypsenėlės"
- Susuktukai su moliūgu
- Kalėdiniai meduoliai
- Trapios tešlos sausainiai
- Apelsininiai sausainiukai
- Austriški kalėdiniai sausainukai
- Kamelijos skanėstas
- Sezamo sausainiai
- Greitas sausaininis pyragas
- Sausainiai su šokolado gabaliukais
Sausainiai su sėklomis “Sveikuoliai”
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 24
-
Avižiniai dribsniai,
140 gramų -
Miltai,
140 gramų -
Saulėgrąžos,
50 gramų -
Moliūgų sėklos,
50 gūželių -
Sezamas,
50 gramų -
Linų sėmenys,
50 gramų -
Kokoso drožlės,
50 gramų -
Medus,
100 gramų -
Sviestas,
120 gramų -
Cukrus,
100 gramų -
Druska,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Orkaitę įkaitinti iki 180 C.
Sviestą ištirpinti, sumaišyti su cukrumi ir medumi (jei medus sukietėjęs, jį pašildyti, kol suskystės).Kitame dubenyje sumaišyti visas sėklas, kokosų drožles, dribsnius ir miltus.
Įmaišyti skystą masę.
Dėti į kepimo popieriumi išklotą skardą po mažą rutuliuką.
Kepti 12 - 15 minučių, kol gražiai paruduos.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...