Sausainiai su migdolais
AUTORIUS:
Irvyda
Porcijų skaičius: 30
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 30
260 gramų miltai
230 gramų sviestas
150 gramų cukrus
100 gramų migdolai
1 žiupsnelis druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Sviestą sumaišyti su cukrumi iki vientisos masės. Tuomet suberti miltus su druska ir viską gerai išmaišyti. Suberti šiek tiek pasmulkintus migdolo riešutus ir išminkyti tešlą.
2.
Tešlą suvynioti į maistinę plėvelę ir palaikyti šaldytuve apie 1val.
3.
Atšaldytą tešlą iškočioti apie 0,5 cm storio sluoksniu ir išspausti norimo dydžio skritulius.
4.
Kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 15 minučių.

Populiariausi receptai šią savaitę

Sausainiai su migdolais

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 30
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Sviestą sumaišyti su cukrumi iki vientisos masės. Tuomet suberti miltus su druska ir viską gerai išmaišyti. Suberti šiek tiek pasmulkintus migdolo riešutus ir išminkyti tešlą.

  2. Tešlą suvynioti į maistinę plėvelę ir palaikyti šaldytuve apie 1val.

  3. Atšaldytą tešlą iškočioti apie 0,5 cm storio sluoksniu ir išspausti norimo dydžio skritulius.

  4. Kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 15 minučių.

Receptą atsiuntė Irvyda
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų