Sausainiai „Širdutės“
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 arbatinis šaukštelis vanilinis cukrus
400 gramų kvietiniai miltai
40 gramų cukrus
1 arbatinis šaukštelis muskatas
1 arbatinis šaukštelis gvazdikėliai
1 arbatinis šaukštelis cinamonas
100 gramų sviestas
2 vienetai kiaušiniai
200 gramų medus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Kambario temperatūros sviestą išlydome kartu su medumi ir atvėsiname.
2.
Beriame cukrų (jei mėgstate saldžiau, dėkite maždaug 50-70g) bei vanilinį cukrų, įmušame po vieną kiaušinį, beriame prieskonius.
Pamaišome.
3.
Įsijojame miltus ir pradedame minkyti tešlą.
4.
Iš jos išspaudžiame norimos formos sausainiukus ir kepame 200° C temperatūros orkaitėje apie 12 min.

Iškepusius sausainius aptepame ištirpintu šokoladu. ;)
Skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

Sausainiai „Širdutės“

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Kambario temperatūros sviestą išlydome kartu su medumi ir atvėsiname.

  2. Beriame cukrų (jei mėgstate saldžiau, dėkite maždaug 50-70g) bei vanilinį cukrų, įmušame po vieną kiaušinį, beriame prieskonius.
    Pamaišome.

  3. Įsijojame miltus ir pradedame minkyti tešlą.

  4. Iš jos išspaudžiame norimos formos sausainiukus ir kepame 200° C temperatūros orkaitėje apie 12 min.

    Iškepusius sausainius aptepame ištirpintu šokoladu. ;)
    Skanaus!

Reklama:

Komentarai (3)


Daugiau receptų