Sausainiai "Obuoliai pataluose"
Porcijų skaičius:
50
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 50
250 gramų | sviestas |
4 vienetai | kiaušiniai |
250 gramų | grietinė |
15 valgomųjų šaukštų | miltai |
1 stiklinė | cukrus |
1 arbatinis šaukštelis | cinamonas |
5 vienetai | obuoliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Tešlai naudojami tik kiaušinių tryniai. Taigi, sutarkuotą sviestą, trynius ir grietinę sudedame į vieną dubenį, suberiame miltus.
2.
Kuomet tešla jau paruošta, nulupame, išimama sėklas ir supjaustome obuolius skiltelėmis.
3.
Atskiroje lėkštėje sumaišome cukrų ir cinamoną.
4.
Kai viskas paruošta, kočiojame tešlą ir pjaustome stačiakampio formos gabalėliais.
5.
Obuolius apvoliojame cukruje ir cinamone, dėliojame ant iškočiotos tešlos gabalėlių.
6.
Suvyniojame obuolius tešloje, tuomet sausainio viršų pamirkome kiaušinio baltyme ir cukruje su cinamonu.
7.
Dedame į skardą ir kepame, kol gražiai paruduoja.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Smėlinukai
- Sausainiai su šokolado gabaliukais
- Sausainiai "Margučiai"
- Migdoliniai sausainiai
- Imbieriniai sausainukai
- Sausainiai „Cappuccino“
- Traškieji sausainiukai
- Voveraitės
- Šokoladiniai sausainukai
- Trys muškietininkai - sausainiukai
- Trapūs sausainiai
- Avižiniai sausainiai
- Florentinai
- Kokosiniai avižinių dribsnių sausainiukai
- Melomakarona - graikiškoms Kalėdoms
- „Torketti“
- Graikinių riešutų sausainiai
- Kalėdiniai meduoliai
- Tinginys tarp aguonų
- Labai šokoladiniai amerikietiški sausainiai
Sausainiai "Obuoliai pataluose"
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 50
-
Sviestas,
250 gramų -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Grietinė,
250 gramų -
Miltai,
15 valgomųjų šaukštų -
Cukrus,
1 stiklinė -
Cinamonas,
1 arbatinis šaukštelis -
Obuoliai,
5 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Tešlai naudojami tik kiaušinių tryniai. Taigi, sutarkuotą sviestą, trynius ir grietinę sudedame į vieną dubenį, suberiame miltus.
Kuomet tešla jau paruošta, nulupame, išimama sėklas ir supjaustome obuolius skiltelėmis.
Atskiroje lėkštėje sumaišome cukrų ir cinamoną.
Kai viskas paruošta, kočiojame tešlą ir pjaustome stačiakampio formos gabalėliais.
Obuolius apvoliojame cukruje ir cinamone, dėliojame ant iškočiotos tešlos gabalėlių.
Suvyniojame obuolius tešloje, tuomet sausainio viršų pamirkome kiaušinio baltyme ir cukruje su cinamonu.
Dedame į skardą ir kepame, kol gražiai paruduoja.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...