Sausainiai "Obuoliai pataluose"
AUTORIUS:
Klaudija
Porcijų skaičius: 50
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 50
250 gramų sviestas
4 vienetai kiaušiniai
250 gramų grietinė
15 valgomųjų šaukštų miltai
1 stiklinė cukrus
1 arbatinis šaukštelis cinamonas
5 vienetai obuoliai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Tešlai naudojami tik kiaušinių tryniai. Taigi, sutarkuotą sviestą, trynius ir grietinę sudedame į vieną dubenį, suberiame miltus.
2.
Kuomet tešla jau paruošta, nulupame, išimama sėklas ir supjaustome obuolius skiltelėmis.
3.
Atskiroje lėkštėje sumaišome cukrų ir cinamoną.
4.
Kai viskas paruošta, kočiojame tešlą ir pjaustome stačiakampio formos gabalėliais.
5.
Obuolius apvoliojame cukruje ir cinamone, dėliojame ant iškočiotos tešlos gabalėlių.
6.
Suvyniojame obuolius tešloje, tuomet sausainio viršų pamirkome kiaušinio baltyme ir cukruje su cinamonu.
7.
Dedame į skardą ir kepame, kol gražiai paruduoja.

Populiariausi receptai šią savaitę

Sausainiai "Obuoliai pataluose"

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 50
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Tešlai naudojami tik kiaušinių tryniai. Taigi, sutarkuotą sviestą, trynius ir grietinę sudedame į vieną dubenį, suberiame miltus.

  2. Kuomet tešla jau paruošta, nulupame, išimama sėklas ir supjaustome obuolius skiltelėmis.

  3. Atskiroje lėkštėje sumaišome cukrų ir cinamoną.

  4. Kai viskas paruošta, kočiojame tešlą ir pjaustome stačiakampio formos gabalėliais.

  5. Obuolius apvoliojame cukruje ir cinamone, dėliojame ant iškočiotos tešlos gabalėlių.

  6. Suvyniojame obuolius tešloje, tuomet sausainio viršų pamirkome kiaušinio baltyme ir cukruje su cinamonu.

  7. Dedame į skardą ir kepame, kol gražiai paruduoja.

Receptą atsiuntė Klaudija
Reklama:

Komentarai (3)


Daugiau receptų