Šašlykiukai storuliukams
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
400 gramų | veršiena |
100 gramų | kiaulienos lašiniai (sūdyti) |
50 gramų | majonezas |
30 gramų | pomidorų padažas (aštrus) |
2 skiltelės | česnakas |
šiek tiek | prieskoniai (šašlykų) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Veršieną supjaustome gabaliukais, dedame ant jos paruoštą marinatą. Išmaišome ir paliekam pasimarinuoti 5 val. Marinato gaminimas: sumaišome majonezą su pomidorų padažu ir prieskoniais, įspaudžiame česnako. Lašinukus supjaustome. Ant medinių iešmelių veriame šašlyko gabaliuką, tada lašinuko gabaliuką ir t.t. Kepame orkaitėje apie 20 - 25 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Aurimo šašlykas
- Kiaulienos kotletai
- Kiaulienos šonkauliai su daržovėmis
- Sūdyti kaimiški lašiniai
- Paprika įdaryta faršu
- Sprandinės šašlykas alaus ir granatų marinate
- Varškės ir maltos mėsos apkepas su sūriu
- Purienos
- Šašlykas "Geras apetitas"
- Jautienos muštinis su svogūnais
- Žiedinių kopūstų apkepas
- Faršu įdarytos bulvės
- Mėsos apkepėlė
- Šonkauliukai saldžiarūgščiame padaže
- Kepsnys Verseka
- Jautienos čenakai
- Jautienos nugarinė, marinuota daržovių sultinyje ir sojų padaže
- Šašlykas svogūnų marinate
- Troškinti įdaryti agurkai
- Įdaryti pievagrybiai
Šašlykiukai storuliukams
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Veršiena,
400 gramų -
Kiaulienos lašiniai, sūdyti,
100 gramų -
Majonezas,
50 gramų -
Pomidorų padažas, aštrus,
30 gramų -
Česnakas,
2 skiltelės - Prieskoniai, šašlykų
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Veršieną supjaustome gabaliukais, dedame ant jos paruoštą marinatą. Išmaišome ir paliekam pasimarinuoti 5 val. Marinato gaminimas: sumaišome majonezą su pomidorų padažu ir prieskoniais, įspaudžiame česnako. Lašinukus supjaustome. Ant medinių iešmelių veriame šašlyko gabaliuką, tada lašinuko gabaliuką ir t.t. Kepame orkaitėje apie 20 - 25 min.
Reklama:
Komentarai (3)
-
br
2012-09-12 12:09
gal ir sknu butu reik bandyt
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...