Mėsą nuplauti, nusausinti ir supjaustyti gabaliukais ir sudėti į indą bei įtrinti druska ir pipirais. Ant indo dugno sudėti pusė supjaustytų svogūnų, tada dėti sluoksnį mėsos ir vėl svogūnų. Viską užpilti obuolių sultimis ir marinuoti per nakt. Kepti grilyje.
Skanaus.
Šašlykas obuolių sulčių marinate
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | kiauliena |
3 vienetai | svogūnai |
1.5 stiklinės | sultys (obuolių) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Faršo, paprikos ir pomidorų apkepas
- Mėsos apkepas
- Bulvių ir cukinijų pyragas
- Jautienos ir bulvių apkepas
- Lazanija su sūriu ir kiauliena
- Vištienos apkepas su obuoliais
- Bulvių patiekalas
- Mėsos, bulvių ir makaronų apkepas
- Mėsos kukuliai baltame padaže
- Daržovių užkepėlė su vištiena
- Griežčių apkepas su mėsa
- Vištienos ir baklažanų apkepas
- Veršio inkstų apkepas
- Prancūziškas mėsos pyragas
- Vištienos apkepėlė
- Cukinijos ir maltos mėsos apkepas
- Kiaulienos su kruopom apkepas
- Makaronų apkepas (pigus ir skanus)
- Žiedinių kopūstų apkepas
- Olandiškas omletas
Šašlykas obuolių sulčių marinate
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiauliena,
500 gramų -
Svogūnai,
3 vienetai -
Sultys, obuolių,
1.5 stiklinės - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą nuplauti, nusausinti ir supjaustyti gabaliukais ir sudėti į indą bei įtrinti druska ir pipirais. Ant indo dugno sudėti pusė supjaustytų svogūnų, tada dėti sluoksnį mėsos ir vėl svogūnų. Viską užpilti obuolių sultimis ir marinuoti per nakt. Kepti grilyje.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
-
šašlykas
2016-05-14 11:23
tai koks čia šašlykas, jei kepamas grylije?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...