Į puodą sudėti mėsą supjaustytą gabaliukais. Tada sudėti žiedais supjaustytus svogūnųs, pagal skonį berti druskos, sudėti pipirus, supilti sausą baltą vyną. Pamaišyti. Palikti marinuotis 6 - 12 valandų.
Skanaus.
Šašlykas baltojo vyno marinate
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
2 kilogramai | kiauliena |
6 vienetai | svogūnai |
1 arbatinis šaukštelis | pipirai (malti, juodieji) |
1 stiklinė | vynas (sausas, baltas) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kiaulienos išpjova su gnocchi virtinukais
- Kepti inkstai
- Šašlykai marinuoti kefyre
- Pievagrybių apkepas
- Dešrelės su įdaru
- Citrininė karka su keptomis daržovėmis
- Kiškio kepsnys
- Kiaulienos ir bulvių su brokoliais duetas
- Mėsos ir daržovių vėrinukai
- Jautienos kepsnys
- Tortilijos
- Kiaulienos karbonadai su krapų ir petražolių padažu
- Keptos kepenėlės su obuoliais
- Kepta veršiena
- Kibinai "Su meile"
- Šašlykas majoneze
- Musak
- Įdarytas faršo zuikis
- Jautienos kotletukai
- "Ponios cepelinai"
Šašlykas baltojo vyno marinate
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiauliena,
2 kilogramai -
Svogūnai,
6 vienetai -
Pipirai, malti, juodieji,
1 arbatinis šaukštelis -
Vynas, sausas, baltas,
1 stiklinė - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į puodą sudėti mėsą supjaustytą gabaliukais. Tada sudėti žiedais supjaustytus svogūnųs, pagal skonį berti druskos, sudėti pipirus, supilti sausą baltą vyną. Pamaišyti. Palikti marinuotis 6 - 12 valandų.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...