Į puodą sudėti mėsą supjaustytą gabaliukais. Tada sudėti žiedais supjaustytus svogūnųs, pagal skonį berti druskos, sudėti pipirus, supilti sausą baltą vyną. Pamaišyti. Palikti marinuotis 6 - 12 valandų.
Skanaus.

Šašlykas baltojo vyno marinate
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
2 kilogramai | kiauliena |
6 vienetai | svogūnai |
1 arbatinis šaukštelis | pipirai (malti, juodieji) |
1 stiklinė | vynas (sausas, baltas) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptas paršelis
-
Šašlykai su granatų sulčių padažu
-
Naminės dešrelės
-
Jautienos maltinukai
-
Kiaulienos su kruopom apkepas
-
Kepta jautienos nugarinė
-
Karštas plovas
-
Šonkauliukai su svogūnų ir paprikų padažu
-
Jautienos kotletai
-
Avienos kebabas
-
Traškus kiaulienos kepsnys, marinuotas su Ancho aitriosiomis paprikomis
-
Jautienos nugarinė su daržovėmis
-
Kotletai "Du viename"
-
Virdžinijos kumpis
-
Įdaryta kepta kiauliena
-
Pica su saliami ir žirneliais
-
Kepta triušiena
-
Kotletai pomidorų padaže
-
Guliašas su vakarykštėmis bulvėmis
-
Kiauliena su džiovintomis slyvomis
Šašlykas baltojo vyno marinate
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiauliena,
2 kilogramai -
Svogūnai,
6 vienetai -
Pipirai, malti, juodieji,
1 arbatinis šaukštelis -
Vynas, sausas, baltas,
1 stiklinė - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į puodą sudėti mėsą supjaustytą gabaliukais. Tada sudėti žiedais supjaustytus svogūnųs, pagal skonį berti druskos, sudėti pipirus, supilti sausą baltą vyną. Pamaišyti. Palikti marinuotis 6 - 12 valandų.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...