Šašlykai, marinuoti kefyre
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1.5 kilogramo | kiaulienos sprandinė |
1 litras | kefyras |
4 vienetai | svogūnai |
1 žiupsnelis | juodieji pipirai |
1 žiupsnelis | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Mėsą nuplauti ir supjaustyti nedideliais kubeliais, tinkamais kepti.
2.
Nulupti ir žiedais supjaustyti svogūnus.
3.
Ant mėsos užpilti kefyrą, sudėti svogūnus, įberti druskos ir pipirų ir viską gerai išmaišyti.
4.
Palikti marinuotis bent 4 valandoms, geriausia - per naktį.
5.
Kepti grilyje ant laužo.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Karališkieji kotletai
- Kiaulienos šašlykai
- Kiaulienos išpjova su gnocchi virtinukais
- Apkepas „Greitukas“
- Skanus šašlykiukas
- Kepenėlės su vaisiais
- Karbonadas „Skanumas“
- Keptas, įdarytas paršelis
- Įdaryti jautienos kepsneliai
- Jautienos nugarinės šašlykas
- Mineralinis šašlykas
- Šutinta stirniena
- Įdaryta cukinija
- Tešloje keptas rūkytas kumpis
- Baklažano suktinukai užkepti su kumpiu ir sūriu
- Įdaryta kiaulienos šoninė
- Medžiotojų šašlykai
- Kiaulienos muštinis
- Kopūstainiai su mėsa
- Virtos veršelio kojos
Šašlykai, marinuoti kefyre
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Kiaulienos sprandinė,
1.5 kilogramo -
Kefyras,
1 litras -
Svogūnai,
4 vienetai -
Juodieji pipirai,
1 žiupsnelis -
Druska,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą nuplauti ir supjaustyti nedideliais kubeliais, tinkamais kepti.
Nulupti ir žiedais supjaustyti svogūnus.
Ant mėsos užpilti kefyrą, sudėti svogūnus, įberti druskos ir pipirų ir viską gerai išmaišyti.
Palikti marinuotis bent 4 valandoms, geriausia - per naktį.
Kepti grilyje ant laužo.
Reklama:
Komentarai (2)
-
robertas
2017-02-09 15:28
saunu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...