Šanchajaus ragu
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
4 valgomieji šaukštai žemės riešutų aliejus
200 gramų brokoliai
200 gramų bambukų ūgliai (konservuoti)
200 gramų morkos (smulkintos)
8 vienetai grybai (džiovinti, išmirkyti)
50 gramų tofu - sojų varškė (pjaustytas)
2 arbatiniai šaukšteliai druska (jūros)
1 arbatinis šaukštelis cukrus (rudasis)
1 valgomasis šaukštas sojos padažas
2 valgomieji šaukštai baltas vynas (sausas)
1 valgomasis šaukštas kukurūzai (miltai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Į Įkaitintą aliejų suberkite brokolius, bambukų ūglius, morkas ir kaitinkite apie tris minutes. Pridėkite grybų ir kitus ingridientus (išskyrus kukurūzų miltus), pakepinkite maišant.
Sumažinkite ugnį, uždenkite keptuvę dangčiu ir troškinkite apie 15 min. Jei atsiras daug skysčio, įberkite kukurūzų miltų, maišytų su vandeniu ir pakaitinkite kol masė sutirštės.

Populiariausi receptai šią savaitę

Šanchajaus ragu

Komentarai: 4
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Į Įkaitintą aliejų suberkite brokolius, bambukų ūglius, morkas ir kaitinkite apie tris minutes. Pridėkite grybų ir kitus ingridientus (išskyrus kukurūzų miltus), pakepinkite maišant.
Sumažinkite ugnį, uždenkite keptuvę dangčiu ir troškinkite apie 15 min. Jei atsiras daug skysčio, įberkite kukurūzų miltų, maišytų su vandeniu ir pakaitinkite kol masė sutirštės.

Reklama:

Komentarai (4)


Daugiau receptų