Žuvis išdarinėjau. Galvų neišmeskite, jos pagrindinis sriubos ingredientas. Žuvį reikia atskirti nuo kaulų, supjaustyti į vidutinio dydžio gabalus, suprieskoniuoti ir palikti šaltai 1 valandai.
Į vandenį sudedame žuvų galvas, prieš tai įtrintas druska ir pipirais. Verdame ant vidutinės ugnies apie 10 min.
Žuvies galvas galima išgriebti ir išmesti. Sudedame į gautą sultinį žuvies gabalus, bulves, svogūnus, petražoles, pomidorus. Visa tai verdame 20 min.
Išvirusią sriubą paskaninu gabalėliu sviesto.
Šamų sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
5 vienetai | bulvių (vidutinio dydžio) |
3 vienetai | juodieji pipirai (žirneliais) |
4 vienetai | pomidorai (švieži) |
1 vienetas | svogūnai |
2 vienetai | lauro lapų (lapais) |
1 kilogramas | šamas |
šiek tiek | petražolės |
1 arbatinis šaukštelis | sviestas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Špinatų sriuba
- Avokadų sriuba su imbieru
- Daržovių sriuba
- Žuvienė daržovių sultinyje
- Linos sriuba
- Makaronų sriuba su daržovėmis
- Baltųjų pupelių sriuba su daržovėmis
- Toskanos pupelių sriuba
- Voveraičių sriuba
- Pomidorų sriuba su mėsa
- Špinatų sriuba
- Sriuba "Sveikata"
- Pieniška sriuba
- Prancūziška bulvių sriuba
- Žirnių sriuba su vištiena
- Moliūgų sriuba su kepinta mėsa ir porais
- Barščiai
- Žuvienė iš konservų
- Vengriška žuvienė
- Pomidorų ir bazilikų sriuba
Šamų sriuba
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Bulvės, vidutinio dydžio,
5 vienetai -
Juodieji pipirai, žirneliais,
3 vienetai -
Pomidorai, švieži,
4 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Lauro lapai, lapais,
2 vienetai -
Šamas,
1 kilogramas - Petražolės
-
Sviestas,
1 arbatinis šaukštelis - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvis išdarinėjau. Galvų neišmeskite, jos pagrindinis sriubos ingredientas. Žuvį reikia atskirti nuo kaulų, supjaustyti į vidutinio dydžio gabalus, suprieskoniuoti ir palikti šaltai 1 valandai.
Į vandenį sudedame žuvų galvas, prieš tai įtrintas druska ir pipirais. Verdame ant vidutinės ugnies apie 10 min.
Žuvies galvas galima išgriebti ir išmesti. Sudedame į gautą sultinį žuvies gabalus, bulves, svogūnus, petražoles, pomidorus. Visa tai verdame 20 min.
Išvirusią sriubą paskaninu gabalėliu sviesto.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...