
Šalto ryto pusrytiniai lietiniai su sūriu
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
Tešlai: | ||
150 gramų | miltai | |
100 mililitrų | pienas | |
1 vienetas | kiaušiniai | |
1 žiupsnelis | druska | |
Įdarui: | ||
50 gramų | sūris |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Išplakti kiaušinį su druska, ant šio plakinio, po truputį maišant, supilti pieną, suberti miltus ir viską maišyti, kol neliks gumuliukų. Tešla turi būti skystoka, kad lietiniai būtų ploni. Jeigu reikia, kad būtų skystesnė , įpilti vandens ir vėl gerai išmaišyti.
2.
Iškepti lietinius.
3.
Ant lietinių uždėti po kelis pailgus šiaudelius sūrio, suvynioti ir kepti, kol apskrus. Patiekti su uogiene, grietine. Galima valgyti vienus. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šokoladiniai lietiniai su persikais ir braškėmis
-
Lietiniai su varške
-
Blyneliai „Peliukas Mikis“
-
Blyneliai su varške
-
Dideli blynai
-
Orkaitėje keptas blynas
-
Blyneliai su mėsa
-
Lietiniai blynai su vištiena
-
Šokoladiniai lietiniai
-
Pasninko blyneliai
-
Ruginiai blynai
-
Šventiniams pusryčiams lietiniai su krabų lazdelėmis
-
Lietiniai su padažu
-
Alaus lietiniai
-
Lietiniai su kumpiu
-
Krabų lazdelių griežinėliai lietiniuose
-
Lietiniai su dešrele ir sūriu
-
Lietiniai su silkės įdaru
-
Lietiniai blynai su krabų lazdelėmis
-
Blynai su mėsos ir daržovių įdaru
Šalto ryto pusrytiniai lietiniai su sūriu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Miltai,
150 gramų -
Pienas,
100 mililitrų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Druska,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Sūris,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išplakti kiaušinį su druska, ant šio plakinio, po truputį maišant, supilti pieną, suberti miltus ir viską maišyti, kol neliks gumuliukų. Tešla turi būti skystoka, kad lietiniai būtų ploni. Jeigu reikia, kad būtų skystesnė , įpilti vandens ir vėl gerai išmaišyti.
Iškepti lietinius.
Ant lietinių uždėti po kelis pailgus šiaudelius sūrio, suvynioti ir kepti, kol apskrus. Patiekti su uogiene, grietine. Galima valgyti vienus. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...