
Šaltiena su vištiena
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 gramų | vištiena (virta) |
1 litras | sultinys |
4 vienetai | morkos (virtos) |
4 skiltelės | česnakas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Sutarkuojame virtas morkas. Susmulkiname česnakus. Išimame vištieną iš sultinio, pašaliname kaulus, odelę (geriausia virti be odelės).
2.
Supjaustome norimo dydžio gabaliukais. Susmulkintą vištą sudedame į sultinį ir išmaišome. Pridedame prieskonių, druskos, pipirų.
3.
Sudedame sutarkuotas morkas ir česnakus. Supilame į vištieną. Išmaišome. Išpilstome į norimo dydžio indus ir pastatome šaltai, kad sustingtų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Farširuota lydeka
-
Sumuštinukai su silke
-
Olgos šventinė silkutė
-
Salotos ananase
-
Karšti sumuštiniai su morkomis
-
Karališkos krevetės paprastai
-
Naminiai čipsai su avokado padažu
-
Kiaulienos sprandinės vyniotinis
-
Įdaryti vištiena pomidorai
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Kiaušiniai įdaryti silke
-
Skani užkandėlė su kepenine dešra
-
Užkandėlė su rūkyta žuvimi
-
Blynelių suktinukai su lašiša ir žirnelių kremu
-
Įdarytų paprikų užkandis
-
Silkių vyniotiniai
-
Pavasarinis silkės užkandis
-
Grybukai po sniegu
-
Rūkyti kumpio gabalai
-
Įdaryti pomidorai
Šaltiena su vištiena
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Vištiena, virta,
500 gramų -
Sultinys,
1 litras -
Morkos, virtos,
4 vienetai -
Česnakas,
4 skiltelės - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sutarkuojame virtas morkas. Susmulkiname česnakus. Išimame vištieną iš sultinio, pašaliname kaulus, odelę (geriausia virti be odelės).
Supjaustome norimo dydžio gabaliukais. Susmulkintą vištą sudedame į sultinį ir išmaišome. Pridedame prieskonių, druskos, pipirų.
Sudedame sutarkuotas morkas ir česnakus. Supilame į vištieną. Išmaišome. Išpilstome į norimo dydžio indus ir pastatome šaltai, kad sustingtų.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai