
Šaltibarščiai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
900 mililitrų | kefyras |
350 mililitrų | marinuotų burokėlių |
100 gramų | svogūnų laiškai |
50 gramų | krapai |
2 vienetai | kiaušiniai (virti) |
2 vienetai | agurkų |
1 žiupsnelis | pipirai |
1 žiupsnelis | druska |
500 gramų | bulvių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Sudėkite burokėlius, supjaustytus svogūnų laiškus, krapus, kiaušinius, agurkus, užpilkite kefyru ir viską sumaišykite. Pagal skonį įdėkite druskos ir pipirų.
2.
Patiekite su virtomis bulvėmis. Pagal skonį galima įdėti rūgšties, atskiestos su virintu vandeniu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Labai skani braškių sriuba
-
Kaimiški šaltibarščiai su silke
-
Žalumynų šaltibarščiai
-
Šalta obuolių sriuba
-
Šaldžiasriubė
-
Šalta daržovių ir paukštienos sriuba
-
Saldi sriuba su razinomis
-
Šalta pomidorų sriuba su skrebučiais
-
Silkinė (nors beveik šilkinė) šaltsriubė
-
Kefyras su česnaku
-
Šalta pomidorų sriuba
-
Šalta bulvių sriuba
-
Šalta šviežių agurkų sriuba
-
Aguonpienis
-
Gaivūs šaltibarščiai
-
Šalta daržovių sriuba
-
Arbūzinė sriuba
-
Aguonpienis su kūčiukais
-
Lietuviški šaltibarščiai
-
Pieniška sriuba su aguonomis
Šaltibarščiai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kefyras,
900 mililitrų -
Marinuoti burokėliai,
350 mililitrų -
Svogūnų laiškai,
100 gramų -
Krapai,
50 gramų -
Kiaušiniai, virti,
2 vienetai -
Agurkai,
2 vienetai -
Pipirai,
1 žiupsnelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Bulvės,
500 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sudėkite burokėlius, supjaustytus svogūnų laiškus, krapus, kiaušinius, agurkus, užpilkite kefyru ir viską sumaišykite. Pagal skonį įdėkite druskos ir pipirų.
Patiekite su virtomis bulvėmis. Pagal skonį galima įdėti rūgšties, atskiestos su virintu vandeniu.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...