Šaltibarščiai
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
700 mililitrų | kefyras |
100 mililitrų | vanduo |
3 vienetai | burokėliai (virtų) |
3 vienetai | kiaušiniai (virtų) |
2 vienetai | agurkų |
1 pundelis | krapai |
1 pundelis | svogūnų laiškai |
1 žiupsnelis | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Supjaustome krapus ir svogūnų laiškus.
2.
Virtus burokėlius sutarkuojame burokine tarka. Supjaustome agurkus ir kiaušinius.
3.
Visus supjaustytus ir sutarkuotus produktus užpilame kefyru ir virintu vandeniu. Gerai išmaišome, įdedame druskos.
4.
Patiekiame su bulvėmis, kepinta šonine ar valgome vienus. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vengriška šalta sriuba
- Šaltibarščiai
- Braškynė
- Šalta geltonų pomidorų sriuba
- Šaltibarščiai
- Labai skani braškių sriuba
- Lietuviški šaltibarščiai
- Gaspačas
- Obuolių ir erškėtuogių sriuba
- Bananų sulčių sriuba
- Duoninė sriuba su slyvomis
- Saldi slyvų sriuba
- Šaltibarščiai
- Dietiniai barščiai
- Šalta daržovių ir paukštienos sriuba
- Saldi sriuba su razinomis
- Arvydo gaspačio – šalta daržovių sriuba
- Šalta bulvių sriuba
- Ukrainietiški šaltibarščiai "Okroshka"
- Saldi obuolių ir kriaušių sriuba
Šaltibarščiai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kefyras,
700 mililitrų -
Vanduo,
100 mililitrų -
Burokėliai, virtų,
3 vienetai -
Kiaušiniai, virtų,
3 vienetai -
Agurkai,
2 vienetai -
Krapai,
1 pundelis -
Svogūnų laiškai,
1 pundelis -
Druska,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Dovile
Gaminimo eiga:
Supjaustome krapus ir svogūnų laiškus.
Virtus burokėlius sutarkuojame burokine tarka. Supjaustome agurkus ir kiaušinius.
Visus supjaustytus ir sutarkuotus produktus užpilame kefyru ir virintu vandeniu. Gerai išmaišome, įdedame druskos.
Patiekiame su bulvėmis, kepinta šonine ar valgome vienus. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...