Šalti šparagai su padažu
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | šparagai |
1 valgomasis šaukštas | petražolės (smulkintos) |
1 valgomasis šaukštas | svogūnai (laiškai, smulkinti) |
1 vienetas | svogūnai (laiškai, smulkinti) |
1 vienetas | kiaušiniai (virtas) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
1 valgomasis šaukštas | acto |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
0.5 arbatinio šaukštelio | garstyčios (padažas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Šparagai nuvalomi, apverdami pasūdytame vandenyje ir po to atšaldomi. Iš smulkiai supjaustytų prieskoninių žalumynų, svogūnų, kietai virto bei sukapoto kiaušinio, acto, aliejaus ir garstyčių paruošiamas padažas. Jis pagardinamas druska bei pipirais ir sumaišomas su atvėsusiais šparagais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Tortilijos su kumpeliu
- Vištienos vyniotinis
- Įdaryti pomidorai
- Duona su įdaru
- Kiaušininė piciukė keptuvėje
- Šaltiena
- Pomidorų ir juodųjų alyvuogių brusketa
- Originalūs sumuštiniai
- Šulinėliai su žandenomis
- Sūrio kroketai
- Mėsos duona
- Kiaušinių ir rūkyto bekono salotos ant prancūziško batono riekelių
- Kepti sūrio sumuštiniai
- Duona įdaryti pomidorai
- Vegetariškas sumuštinis
- Užkandėlė “Suktinukai” su majonezu
- Sluoksniuotos tešlos suktinukai/bandelės "Gardumėlis"
- Cukinija su feta sūriu
- Ikrų užkandėlė
- Bulvės „Akordeonas“
Šalti šparagai su padažu
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Šparagai,
500 gramų -
Petražolės, smulkintos,
1 valgomasis šaukštas -
Svogūnai, laiškai, smulkinti,
1 valgomasis šaukštas -
Svogūnai, laiškai, smulkinti,
1 vienetas -
Kiaušiniai, virtas,
1 vienetas - Druska
- Pipirai, juodieji
-
Actas,
1 valgomasis šaukštas -
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Garstyčios, padažas,
0.5 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šparagai nuvalomi, apverdami pasūdytame vandenyje ir po to atšaldomi. Iš smulkiai supjaustytų prieskoninių žalumynų, svogūnų, kietai virto bei sukapoto kiaušinio, acto, aliejaus ir garstyčių paruošiamas padažas. Jis pagardinamas druska bei pipirais ir sumaišomas su atvėsusiais šparagais.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...