Šaltalankio sultys
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | šaltalankis |
200 mililitrų | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Šviežias uogas nuplauti, susmulkinti, supilti į emaliuotą indą, užpilti šiltu vandeniu (0,2 litro 1 kg uogų), pašildyti ir nuspausti. Gautas sultis nukošti, pašildyti iki virimo, išpilstyti į stiklainius (0,5 L), sterilizuoti 10 minučių, hermetiškai uždaryti ir ataušinti.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Slyvų kompotas
- Juodųjų serbentų džemas
- Spanguolių ir morkų marmeladas
- Konservuotos paprikos su pomidorais
- Raudonųjų serbentų drebučiai su vanile
- Šaltalankio uogienė
- Juodųjų serbentų drebučiai
- Slyvų kompotas
- Rabarbarų kompotas
- Konservuota agurkų mišrainė
- Pomidorai savo sultyse
- Vynuogių lapuose marinuoti kornišonai
- Konservuoti pomidorai
- Konservuota adžika
- Marinuotos vyšnios
- Konservuotos rūgštynės
- Rauginti agurkai
- Slyvos bruknėse
- Aguročių ir juodųjų serbentų uogienė
- Braškių uogienė
Šaltalankio sultys
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Šaltalankis,
1 kilogramas -
Vanduo,
200 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šviežias uogas nuplauti, susmulkinti, supilti į emaliuotą indą, užpilti šiltu vandeniu (0,2 litro 1 kg uogų), pašildyti ir nuspausti. Gautas sultis nukošti, pašildyti iki virimo, išpilstyti į stiklainius (0,5 L), sterilizuoti 10 minučių, hermetiškai uždaryti ir ataušinti.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...