Užplikinti juodąją arbatą. Arbatžoles nukošti.
Įmaišyti cukrų. Leisti atvėsti iki kambario temperatūros.
Į arbatą įmaišyti granatų sultis, įdėti citrinos griežinėlių ir ledukų.
Šalta juodoji arbata
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
100 mililitrų | granatai (sultys) |
1 vienetas | citrinos |
2 valgomieji šaukštai | arbatos (juodoji) |
1 stiklinė | ledukai |
1 litras | vanduo |
3 valgomieji šaukštai | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Arbatos gėrimas
- Šalta kmynų arbata
- Šalta arbata su citrina
- Šalta arbata su alkoholiu
- Šaltoji aviečių arbata
- Vaistai nuo peršalimo
- Žalioji arbatėlė, kojeles sužvarbusiems
- Šaltoji arbata
- „Masala Chai“ pagal Ritą
- Šaltoji kmynų ir melisos arbata
- Prakaitavimą skatinanti anyžinė arbata
- Gervuogių lapų arbata
- Arbatos punčas
- Anyžinė skrandžio arbata
- Arbata su vanile
- Žiemos arbata
- Šalta juodoji arbata
- Anyžinė arbata nuo kosulio
- Jaunystės eliksyras
- Juoda arbata su prieskoniais
Šalta juodoji arbata
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Granatai, sultys,
100 mililitrų -
Citrinos,
1 vienetas -
Arbata, juodoji,
2 valgomieji šaukštai -
Ledukai,
1 stiklinė -
Vanduo,
1 litras -
Cukrus,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Užplikinti juodąją arbatą. Arbatžoles nukošti.
Įmaišyti cukrų. Leisti atvėsti iki kambario temperatūros.
Į arbatą įmaišyti granatų sultis, įdėti citrinos griežinėlių ir ledukų.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...