Šalta geltonų pomidorų sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
800 mililitrų | sultinys (vištienos, geriau konservuotas) |
680 gramų | pomidorai (slyvinis, supjaustytas, be sėklų) |
1 vienetas | paprika (geltona, pjaustyta) |
4 skiltelės | česnakas (laiškai, švieži) |
0.5 vieneto | svogūnai |
1 vienetas | pomidorai (slyvinis, supjaustytas, be sėklų) |
šiek tiek | česnakas (laiškai, švieži) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Į virtuvinį kombainą arba mikserį sudėkite pusę sultinio, geltonų pomidorų, paprikos, česnako ir svogūno. Uždenkite ir maišykite iki vientisos masės. Pakartokite tai su likusiais produktais. Supilkite sriubą į dubenį. Uždenkite ar padėkite į šaldytuvą bent 4 valandoms (iki 24 valandų). Perpilkite į uždaromą butelį. Sudėkite kubeliais supjaustytą slyvinį pomidorą į nedidelį uždaromą indą; vežkite šaldiklyje. Jei naudosite česnako laiškus, sudėkite juos į uždaromą plastikinį maišelį. Patiekdami supilkite sriubą į dubenėlius ar puodelius; paberkite supjaustytą pomidorą ir, jei norite, česnako laiškus. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Šaltibarščiai kitaip
- Gaspačas
- Šalta ispaniška sriuba
- Šalta daržovių ir paukštienos sriuba
- Šaltibarščiai
- Šalta daržovių sriuba
- Netradiciniai šaltibarščiai su špinatais
- Vaisių sriuba
- Šalta pomidorų sriuba su skrebučiais
- Mėlynių sriuba
- Šalta sriuba
- Mėlynių sriuba
- Žalumynų šaltibarščiai
- Šaltibarščiai
- Kaimiški šaltibarščiai su silke
- Šalta bulvių sriuba
- Saldi sriuba
- Šalta daržovių sriubytė
- Šalta pomidorų sriuba
- Arvydo gaspačio – šalta daržovių sriuba
Šalta geltonų pomidorų sriuba
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sultinys, vištienos, geriau konservuotas,
800 mililitrų -
Pomidorai, slyvinis, supjaustytas, be sėklų,
680 gramų -
Paprika, geltona, pjaustyta,
1 vienetas -
Česnakas, laiškai, švieži,
4 skiltelės -
Svogūnai,
0.5 vieneto -
Pomidorai, slyvinis, supjaustytas, be sėklų,
1 vienetas - Česnakas, laiškai, švieži
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į virtuvinį kombainą arba mikserį sudėkite pusę sultinio, geltonų pomidorų, paprikos, česnako ir svogūno. Uždenkite ir maišykite iki vientisos masės. Pakartokite tai su likusiais produktais. Supilkite sriubą į dubenį. Uždenkite ar padėkite į šaldytuvą bent 4 valandoms (iki 24 valandų). Perpilkite į uždaromą butelį. Sudėkite kubeliais supjaustytą slyvinį pomidorą į nedidelį uždaromą indą; vežkite šaldiklyje. Jei naudosite česnako laiškus, sudėkite juos į uždaromą plastikinį maišelį. Patiekdami supilkite sriubą į dubenėlius ar puodelius; paberkite supjaustytą pomidorą ir, jei norite, česnako laiškus. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...