Salsiccia Tagliatelle
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
šiek tiek aitriosios paprikos (milteliai)
šiek tiek bazilikas
130 gramų makaronai (Tagliatelle)
3 saujos šparagai (švieži)
6 valgomieji šaukštai sūris (Rikota)
8 vienetai dešra (rūkyta, griežinėliai)
šiek tiek juodieji pipirai (šviežiai malti)
šiek tiek muskatas (tarkuotas)
2 valgomieji šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Makaronus išverdame, kol jie virs sutaisome padažą: supjaustome špinatus juostelėmis, įkaitiname keptuvę, įpilame aliejaus ir kepame špinatus kol jie susitrauks, tai truks maždaug 2-3 minutes. Tada įdedame rikotos sūrio, viską gerai sumaišome ir kepame apie minutę, užbarstome pipirais, druska, bazilikais, čili ir muskatu, viską sumaišome. Įdedame juostelėmis pjaustytus dešros gabalėlius ir kepame 1-2 minutes. Padažas baigtas. Į keptuve su padažu supilame makaronus, o jau tada galime viską dėti į lėkštes.

Salsiccia Tagliatelle

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Makaronus išverdame, kol jie virs sutaisome padažą: supjaustome špinatus juostelėmis, įkaitiname keptuvę, įpilame aliejaus ir kepame špinatus kol jie susitrauks, tai truks maždaug 2-3 minutes. Tada įdedame rikotos sūrio, viską gerai sumaišome ir kepame apie minutę, užbarstome pipirais, druska, bazilikais, čili ir muskatu, viską sumaišome. Įdedame juostelėmis pjaustytus dešros gabalėlius ir kepame 1-2 minutes. Padažas baigtas. Į keptuve su padažu supilame makaronus, o jau tada galime viską dėti į lėkštes.

Reklama:

Komentarai (2)


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...