
Salotos su ZIGMO sūdyta lašiša ir greipfrutais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
100 gramų | zigmo sūdyta lašišos filė |
100 gramų | salotų mišinys |
1 vienetas | greipfrutai |
1 vienetas | žaliosios citrinos sultys |
1 vienetas | aitriosios paprikos |
50 mililitrų | alyvuogių aliejaus |
10 gramų | kalendra |
2 valgomieji šaukštai | granatai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Salotų lapus su nuluptais ir norimo dydžio gabaliukais supjaustytais greipfrutais dėkite į dubenį.
2.
Lašišos filė supjaustykite juostelėmis ir apšlakstykite laimų sultimis.
3.
Smulkiai sukapotą čili pipiriuką pakepkite keptuvėje su trupučiu aliejaus. Aliejų iš keptuvės užpilkite ant salotų ir išdėliokite lašišos juosteles. Pabarstykite granatų sėklomis ir smulkinta kalendra.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Salotėlės
-
Raugintų kopūstų mišrainė su obuoliais ir morkomis
-
Spalvingos salotos su jautiena
-
Burokėlių salotos su džiovintomis slyvomis
-
Tuno salotos stiklinėse
-
Vengriškos bulvių salotos
-
Pievagrybių mišrainė
-
Kumpio salotos krepšeliuose
-
Makaronų salotos su rūkytu kumpiu
-
Salotos su lašiša ir majonezo bei jogurto padažu
-
Kepenėlių mišrainė su grybais
-
Burokėlių salotos su varške
-
Arvydo avokadų-pomidorų salotos su parūkyta paprika
-
Salotos su vištiena
-
Burokėlių salotos su pupelėmis
-
Kalmarų ir graikinių riešutų salotos
-
Skaniausia mišrainė
-
Burokėlių ir krabų lazdelių mišrainė
-
Salotos su kalakuto krūtinėle
-
Mišrainė "Žiemos vakarui"
Salotos su ZIGMO sūdyta lašiša ir greipfrutais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
ZIGMO sūdyta lašišos filė ,
100 gramų -
Salotų mišinys,
100 gramų -
Greipfrutai,
1 vienetas -
Žaliosios citrinos sultys,
1 vienetas -
Aitrioji paprika,
1 vienetas -
Alyvuogių aliejus,
50 mililitrų -
Kalendra,
10 gramų -
Granatai,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Salotų lapus su nuluptais ir norimo dydžio gabaliukais supjaustytais greipfrutais dėkite į dubenį.
Lašišos filė supjaustykite juostelėmis ir apšlakstykite laimų sultimis.
Smulkiai sukapotą čili pipiriuką pakepkite keptuvėje su trupučiu aliejaus. Aliejų iš keptuvės užpilkite ant salotų ir išdėliokite lašišos juosteles. Pabarstykite granatų sėklomis ir smulkinta kalendra.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...