Salotos su pikantiškais antienos filė pjausniais
AUTORIUS:
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
350 gramų antienos
1 pundelis salotos
4 vienetai ridikėliai
šiek tiek gražgarstės
1 pundelis krapai
šiek tiek aliejaus
1 arbatinis šaukštelis medus
šiek tiek druska
šiek tiek pipirai
šiek tiek sultys (citrinų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Orkaitėje išsikepame antienos pjausnius (galima ir keptuvėje), riebalų nepilkite, nes puikiai iškeps ir be jų! Suplėšome salotas, susmulkiname likusius ingredientus ir iš aliejaus, medaus, druskos, pipirų ir citrinos sulčių pasidarome užpilą. Užpilame ant salotų ir  gerai viską rankomis išmaišome. Kai iškepa antienos pjausniai dedame juos ant salotų ir ragaujame.

Dieviškai skanu!

Populiariausi receptai šią savaitę

Salotos su pikantiškais antienos filė pjausniais

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Orkaitėje išsikepame antienos pjausnius (galima ir keptuvėje), riebalų nepilkite, nes puikiai iškeps ir be jų! Suplėšome salotas, susmulkiname likusius ingredientus ir iš aliejaus, medaus, druskos, pipirų ir citrinos sulčių pasidarome užpilą. Užpilame ant salotų ir  gerai viską rankomis išmaišome. Kai iškepa antienos pjausniai dedame juos ant salotų ir ragaujame.

Dieviškai skanu!

Reklama:

Komentarai (2)


Daugiau receptų