Orkaitėje išsikepame antienos pjausnius (galima ir keptuvėje), riebalų nepilkite, nes puikiai iškeps ir be jų! Suplėšome salotas, susmulkiname likusius ingredientus ir iš aliejaus, medaus, druskos, pipirų ir citrinos sulčių pasidarome užpilą. Užpilame ant salotų ir gerai viską rankomis išmaišome. Kai iškepa antienos pjausniai dedame juos ant salotų ir ragaujame.
Dieviškai skanu!

Salotos su pikantiškais antienos filė pjausniais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
350 gramų | antienos |
1 pundelis | salotos |
4 vienetai | ridikėliai |
šiek tiek | gražgarstės |
1 pundelis | krapai |
šiek tiek | aliejaus |
1 arbatinis šaukštelis | medus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | sultys (citrinų) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pupelių mišrainė
-
Žiedinių kopūstų salotos su riešutais
-
Labai skanios kopūstų salotos
-
Kepti salierai
-
Salotos su pupelėmis
-
Vasariškas saldžiaūgštis daržovių miksas
-
Cezario salotos
-
Salotos
-
Traiškytos bulvės orkaitėje
-
Salotos su pikantiškais antienos filė pjausniais
-
Sočios pupelių, kumpio ir ananasų salotos
-
Salotos „Kokteiliukas“
-
Išvirtų salierų salotos
-
Bananų salotos su abrikosais
-
Šviežių kopūstų salotos
-
Varnalėšos lapų salotos
-
Tunų ir kukurūzų salotos
-
Egzotinės salotos
-
Pievagrybių mišrainė
-
Raudonųjų kopūstų salotos
Salotos su pikantiškais antienos filė pjausniais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Antiena,
350 gramų -
Salotos,
1 pundelis -
Ridikėliai,
4 vienetai - Gražgarstės
-
Krapai,
1 pundelis - Aliejus
-
Medus,
1 arbatinis šaukštelis - Druska
- Pipirai
- Sultys, citrinų
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Orkaitėje išsikepame antienos pjausnius (galima ir keptuvėje), riebalų nepilkite, nes puikiai iškeps ir be jų! Suplėšome salotas, susmulkiname likusius ingredientus ir iš aliejaus, medaus, druskos, pipirų ir citrinos sulčių pasidarome užpilą. Užpilame ant salotų ir gerai viską rankomis išmaišome. Kai iškepa antienos pjausniai dedame juos ant salotų ir ragaujame.
Dieviškai skanu!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...