
Salotos su džiovintais grybais
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
200 gramų | krabų lazdelės |
4 vienetai | kiaušiniai (virti) |
300 gramų | grybai (džiovinti) |
1 sauja | svogūnų laiškai |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Įkaitintame aliejuje pakepinkite smulkiai pjaustytus svogūnus ir apvirtus džiovintus grybus. Kepinkite, kol išgaruos sultys nuo grybų. Tada viską perdėkite į dubenį ir leiskite atvėsti. Išvirtus kiaušinius, krabų lazdeles supjaustykite ir sudėkite į dubenį su kepintais grybais. Pagardinkite druska ir pipirais bei viską išmaišykite, o ant viršaus barstykite smulkintų svogūnų laiškų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Salotėlės
-
Raugintų kopūstų mišrainė su obuoliais ir morkomis
-
Spalvingos salotos su jautiena
-
Burokėlių salotos su džiovintomis slyvomis
-
Tuno salotos stiklinėse
-
Vengriškos bulvių salotos
-
Pievagrybių mišrainė
-
Kumpio salotos krepšeliuose
-
Makaronų salotos su rūkytu kumpiu
-
Salotos su lašiša ir majonezo bei jogurto padažu
-
Kepenėlių mišrainė su grybais
-
Burokėlių salotos su varške
-
Arvydo avokadų-pomidorų salotos su parūkyta paprika
-
Salotos su vištiena
-
Burokėlių salotos su pupelėmis
-
Kalmarų ir graikinių riešutų salotos
-
Skaniausia mišrainė
-
Burokėlių ir krabų lazdelių mišrainė
-
Salotos su kalakuto krūtinėle
-
Mišrainė "Žiemos vakarui"
Salotos su džiovintais grybais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Krabų lazdelės,
200 gramų -
Kiaušiniai, virti,
4 vienetai -
Grybai, džiovinti,
300 gramų -
Svogūnų laiškai,
1 sauja -
Svogūnai,
1 vienetas - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įkaitintame aliejuje pakepinkite smulkiai pjaustytus svogūnus ir apvirtus džiovintus grybus. Kepinkite, kol išgaruos sultys nuo grybų. Tada viską perdėkite į dubenį ir leiskite atvėsti. Išvirtus kiaušinius, krabų lazdeles supjaustykite ir sudėkite į dubenį su kepintais grybais. Pagardinkite druska ir pipirais bei viską išmaišykite, o ant viršaus barstykite smulkintų svogūnų laiškų.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...