Salotos prie alaus
AUTORIUS:
Kristina
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
200 gramų dešrelės (mažos vytintos)
100 gramų sūris
200 gramų žirneliai ((virti))
šiek tiek alyvuogių aliejaus
šiek tiek majonezas
šiek tiek druska
šiek tiek pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Dešrelės supjaustyti griežinėliais. Sūri sulaužyti. Virtus, dar karštus žirnelius, nuplauti šaltu vandeniu. Leisti visam vandeniui nuvarvėti.
2.
Sumaišyti visus ingridientus. Gardinti druska, pipirais.
3.
Tiekti pusę su alyvuogių aliejumi, pusę su majonezu.

Populiariausi receptai šią savaitę

Salotos prie alaus

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 5
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Dešrelės supjaustyti griežinėliais. Sūri sulaužyti. Virtus, dar karštus žirnelius, nuplauti šaltu vandeniu. Leisti visam vandeniui nuvarvėti.

  2. Sumaišyti visus ingridientus. Gardinti druska, pipirais.

  3. Tiekti pusę su alyvuogių aliejumi, pusę su majonezu.

Receptą atsiuntė Kristina
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų