Krevetes, midijas, aštuonkojus užpilti vandeniu, kad apsemtų, įberti prieskonių pagal skonį ir įspausti 1 citrinos sulčių. Virti apie 30 minučių.
Lašišą, kriaušes, avokadą, figą supjaustyti.
Sumaišyti su virtomis ir nusausintomis jūros gėrybėmis.
Paskaninti prieskoniais (druska, pipirais), išmaišyti su jogurtu ir garstyčiomis.
Skanaus!
Salotos „Jūros troškinys“
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
300 gramų | krevetės be kevalo |
150 gramų | midijos |
150 gramų | aštuonkojo |
150 gramų | lašiša (sūdyta) |
2 vienetai | kriaušės (didelės ir sultingos) |
1 vienetas | avokadų |
0.5 vieneto | figos |
1 vienetas | citrinos |
200 gramų | jogurtas (natūralus, be priedų) |
2 arbatiniai šaukšteliai | garstyčios |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Mišrainė su kiaušiniais
- Lengvos pavasario salotos
- Slovakiška mišrainė
- Grybų salotos su daržovėmis
- Veršienos su granatais salotos
- Vytintos jautienos salotos su melionu
- Salotos su avokadu
- Burokėlių ir raugintų kopūstų salotos
- Rusiškos salotos
- Bulvių mišrainė
- Mišrainė su vištiena, avokadais ir salierais
- Sluoksniuota mišrainė "Baltasis pianinas"
- Paprastos, bet skanios salotos
- Silkė vyno padaže
- Skaniosios raugintų kopūstų salotos
- Salotos su liežuviu
- Arvydo grybu salotos iš "Karališkų Trimitų"
- Silkė su obuoliais
- Burokėlių ir krabų lazdelių mišrainė
- Mišrainė "Mirgu-marga"
Salotos „Jūros troškinys“
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
- Juodieji pipirai
-
Krevetės be kevalo,
300 gramų -
Midijos,
150 gramų -
Aštuonkojis,
150 gramų -
Lašiša, sūdyta,
150 gramų -
Kriaušės, didelės ir sultingos,
2 vienetai -
Avokadai,
1 vienetas -
Figos,
0.5 vieneto -
Citrinos,
1 vienetas -
Jogurtas, natūralus, be priedų,
200 gramų -
Garstyčios,
2 arbatiniai šaukšteliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Krevetes, midijas, aštuonkojus užpilti vandeniu, kad apsemtų, įberti prieskonių pagal skonį ir įspausti 1 citrinos sulčių. Virti apie 30 minučių.
Lašišą, kriaušes, avokadą, figą supjaustyti.
Sumaišyti su virtomis ir nusausintomis jūros gėrybėmis.
Paskaninti prieskoniais (druska, pipirais), išmaišyti su jogurtu ir garstyčiomis.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (4)
-
Sveta
2011-12-26 15:24
ziauriai neskanios,pastovejo,paleido sultys ir %-) niekam nesiulau ju gamint...geriau baltos misraines pasigamint..pigiau ir skaniau
-
Oksik
2011-12-24 16:05
Dievinu juros gerybes...salotos skanios,bet tikrai nieko ypatingo,gal kai biski pastoves igaus kitokio skonio... ;-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...